Якщо ви не хочете переключати місця.

Підтримайте те, що ви хочете і зосередилися на ній.

Як ви хочете набагато простіше, ніж це здається.Ключ до успіху - зрозуміти, що ви хочете. Написати Бенджамін твердий Він написав про те, як він може змінити свою кар’єру та життя.

У квітні 2015 року я вирішив стати професійним письменником. Після цього я написав електронну книгу, що називається Slipstream Час Hacking, і хотів би дізнатися, як його публікувати. У той час я був просто готовий сайт, а його абонентська база була близько нуля.

Я вирішив, що мої основні помічники в цьому питанні будуть літературними агентами. Після того, як вони знають видавничу галузь назад і вперед – принаймні це те, що я думав. Після того, як говорити 5-10 різних агентів, було зрозуміло, що відповіді на мої питання були краще шукати в іншому місці.

Тільки одна розмова стала винятком.Для того, щоб вести переговори з агентами та видавцями про те, що конкретний, письменник повинен вже мати суттєву аудиторію. Я розповів видавець, який наприкінці 2015 року я хотів би мати 5,000 читачів на своєму блозі. Вона сказала: «Це неможливе у вашій ситуації». Довгий час. Ви зможете знайти видавця 3-5 років. Це реальність. й

«Особливості для кого?» Я думав, як я вішала.

У своїй книзі The Compound Effect, Darren Hardy пише:«Не дивлячись на те, що ви не хочете торгувати місцями. й

Хто ви, хто ви, визначаєте, що ви досягнете життя. Якщо ця людина не рухається вперед, то ви стоячи ще, тому що ваші результати відображають результати вашого лідера.

Я придумав, що я питав невірних людей за порадами. Я мав знайти людей, які були там, де я хотів піти. Будь-який може сказати вам теорія привидів. Коли ми навчимося навчатися, ми в основному слухаємо теорії людей, які мають «робочі речі». Як Джордж Бернар Шав написав у Мані та Супермені, «Хто може, і хто не може, навчає». Щодня багато порад публікуються з тих, хто насправді не застосовує свої знання в практиці.

На відміну від теорії, яка навряд чи допоможе вам досягти результатів, ті, хто насправді досягав чогось, можуть дати вам практичні поради (наприклад, ім'я п'ять речей, які фокусуються і забути про все інше).

У житті більшості людей є місце для спалювання жиру. Вони не повністю розуміють, що вони хочуть від життя. І все ж вони дуже активні в ній, говорить письменник Райан свято.

Більшість молодих людей йдуть в університет, не знаючи чому. Вони чекають пацієнту, щоб розповісти їм, що робити. Вони бачили і розуміли занадто мало, щоб знати, що їх ідеальний життя повинно бути. Так як слід відрізнити погані поради від кращих порад?

Хто знає, що вони хочуть бачити світ по-різному. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу або написати нам. Наприклад, коли ви купуєте новий автомобіль, ви починаєте помітити автомобілі тієї ж моделі всюди. Як це можливо? Ви не бачили стільки автомобілів тієї ж моделі. Наш мозок постійно фільтрує неймовірну кількість інформації від почуттів: звуки, запахи, візуальні та інші зображення. Більшість цієї інформації ігнорується розумом.

576184

Наш фокус – це те, що ми дбаємо. Деякі люди тільки помітили негативні речі, коли інші дивляться тільки хороші речі.

Хтось помітить людей, які зношують футболки з іменами музичних колективів, а деякі ноти речей, пов’язані з спортом.

Так само, коли ви встановите себе мету, вона працює як купити новий автомобіль. Ви починаєте дивитися всюди, особливо на новинах

Що ви бачите навколо вас? Це, мабуть, найточніше відображення вашої свідомості особистості.

Неважливо, що ви хочете досягти – це може бути досягнуто в довгостроковому і звичайному режимі, або використовувати швидкий і неординарний спосіб. Традиційний спосіб обраний тим, хто не замислюється про своє життя. Це відбувається, якщо ви дозволити іншим диктувати в якому напрямку і на якій швидкості життя має розвиватися.

Тим часом, як ви розумієте, що ви хочете – і фокусуєте на ньому – ви відразу помітите простіші і швидше рішення для проблем. Що може зайняти 10 років для роботи в традиційному режимі, можна досягти всього за кілька місяців з правою інформацією та ставленням.

«Одно студент готовий, вчитель не буде чекати». – Мебель Коллінс

Коли я вирішив стати письменником, поради літературних агентів не допомогли мені. Я був готовий отримати поради від людей, які вже досягали мети. Моє бачення було ширше, ніж поради я отримав.

У травні 2015 року я дізнався про курс онлайн-гість. Для мене необхідно додавати до своїх новин Я оплачував $197, взяв курс і протягом двох тижнів мої статті були опубліковані на декількох блогах саморозвитку.

Навколо того ж я слухав подкаст, в якому інвестор і спікер Тим Фарріс сказав:Один запис блогу може повністю змінити курс вашої кар'єри. Це сталося з ним. У статті він опублікував неймовірну кількість трафіку, що призвело до величезних продажів своєї останню книгу, 4-зірковий Workweek. Ця хвиля переглядів призвела до успіху книги, і решти, як кажуть, стала проблемою технології.

Коли ви думаєте про ідею протягом тривалого часу, ви зробите все, щоб реалізувати його. Ідея «одного блогу може змінити свою кар’єру» завжди була близькою до серця. Моя підсвідомість вражала свідомість і реальність навколо мене. Я написав статтю, яка дійсно змінила свою кар’єру. Проти цитувати Вільям Джонс, батько американської психології, «Що подобається твій підсвідомий розум, в кінцевому підсумку, обіймає вас в реальності». Так, всього за два місяці після того, як я сказав, що це займе мене 3-5 місяців, щоб привернути аудиторію, я вже досягла мети.

Я не думаю, що це абсолютно мій недолік. У віці скептицизму і сумніву віра дитини в що-небудь може призвести до неймовірних результатів. До того, як я сидю, щоб писати ще одну статтю, я кистью собі, що моя робота буде йти за межі коробки знову, і уявіть, як моя робота допоможе людям, які її потребують.

Як Наполеон Хілл колись сказав: "Ви можете зробити все, що ви можете уявити і вірити. й

Ви не повинні обмежувати свою фантазію лише тим, що інші роблять. І знову, що питання є те, що вам слідувати і які люди ви слухаєте.

Все, що ви піклуєтеся про вас, особливо вашу підсвідомість. У світі багато людей, які працюють і живуть на неординарному рівні. Якщо ви серйозно ставитеся до результатів, знайдіть ці люди і почуйте їх. Як швидко змінити життя.

Ви можете створити щось, яке буде повністю змінити свою кар’єру.

Ваш розум і мрії визначають, як ви вирішили грати. Як Петро Дямандіс, засновник XPRIZE і автор Абундансу і BOLD, поставивши його, «Струдність полягає в тому, що перед тим, як зробити прорив на щось, це часто схоже на божевільну ідею». Зробляючи божевільні ідеї дуже ризиковані. й

Коли ви знаєте, що ви хочете досягти, ви починаєте помітити можливості, де інші люди не будуть виглядати. Ви також маєте відвагу охопити ці можливості і не витрачати час. Що ви орієнтуєтеся на те, що стає ближче. Відвага не тільки сказати так, але і сказати ні. Але ви не знаєте, що ви хочете? Ноп. Як і більшість людей, які прийдуть до найбільш приємних можливостей.

Але якщо ви усвідомлюєте ваші цілі, ви будете готові сказати, що не навіть найгарніших речей, адже в кінці вони тільки відволікають вас від досягнення поставлених цілей. Джим Коллінз, в Добре до Великого, - сказав він "Неважливо, якщо вони ведуть вас в неправильному напрямку. й

«Унікі можливості» (тобто ті, які відволікають вас) щоденно. Якщо ви розумієте, що ви хочете і працювати над ним. До цього ви будете об'єднані знайомствами, які ви любите і наставники, які покажуть вам найшвидший спосіб.

Ralph Waldo Emerson колись сказав: «Так ви приймаєте рішення, всесвіт думає, що це вже сталося». Це життя. Коли ви знаєте, що ви хочете, ви можете зупинити прослуховування порад від кожного.Ви можете виключити зайвий шум і використовувати свій власний досвід.

Ви дізнаєтесь про те, що вам потрібно знати. Все інше буде пропущено вашим підсвідомим. Якщо ви хочете, або хтось інший буде.Ви контролюєте свою долю. Що важливо для вас?Видання

Автор: Benjamin Hardy, перекладений Alexei Zenkov

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: rb.ru/story/train-your-brain/