Отримуйте без нічого

Кожен помітив непарні тяги молодих людей за пасивний дохід: "Модель, яка змушує вас $ 200 на добу!" Робота 15 хвилин на добу!, «Нема нічого, але гроші будуть падають на свій рахунок». Або тригодинні роботи, які ми любимо говорити. І всім подобається! Я хочу, щоб отримати, не даючи нічого.

Але логічно, в природі, в світі, і в бізнесі немає ніякого способу, що ви отримуєте без надання в поверненні.

Це елементарне право збереження енергії. Скрізь працює: в відносинах, в природі, в підприємництві. Щоб заробити 10 тис. рублів в день, потрібно причину, чому ви отримуєте ці гроші. Причиною є навички, продукт, досвід та робота.

Як це було в СРСР?

Я не жив у Радянському Союзі. А точніше, початок мого свідомого життя приймав час після його згоряння. Я тільки чесно пам'ятаю черги і купони в ранньому дитинстві. Але що я пам'ятаю з книг і журналів, які я читаю, і я дуже сподобалося, це культура роботи.Робота в якості значення. Заява полягає в тому, що потрібно працювати важко.

Перед тим як зрозуміти тему і дізнатися, як робити правильні дії, відокремити їх від виворітних, працювати через багато «опор». І це руда праця. Щоб дізнатися, куди вразити, вбити 10, 20, 50 разів не менше.

Нерідко, коли я кажу щось людині, припустимо багато наполегливості на його складі, я бачу певну розчарування в очах. Так, «О, ви повинні працювати тут.» Ні, я шкодую, я не був готовий до цього, "Я повинен працювати тут? Відчуття особистого часу? Для вирішення проблем? Чи є щось простіше? й

854000

На ринку праці є величезна кількість людей, які оцінюють себе тисячі на 100 і не менше, але в той же час вони нічого не є. Вони не мають досвіду і не мають результату. Вони вірять, що диплом або факт роботи для деяких компаній, де вони нічого не робили, вже гарантує їм зарплату 60 000. Ні, друзі. Давайте працюємо.

«Ви можете легко зловити рибу з водойми. й Вчити себе не соромитися від роботи, щоб працювати жорсткий і жорсткий.

Вирощувати культуру старанності у себе та інших: у дітей, підлеглих, співробітників – потім все вийде. Але без важкої роботи ви точно не досягнете успіху.

Автор: Михайло Дашков

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: molodost.bz/article/o_culture_truda/