Основні помилки в намірі змінити BehaviorПомилки Не рахуйте на волі – це не існує.Знову вона на моєму прийомі, затишний, круглий, сливовий і... сумний. "Я дуже, дуже нещасливий з собою," вона тягнеться кучеряво і запалює її губки. «Я зроблю рішення, щоб повністю зупинити їсти цукерки, я дав собі своє слово – і я не можу стояти!» Вона руки мені її “харчова щоденника”, красива, синьо-кольорова, товста книга. Одна сторінка читає, «З сьогоднішнього дня, я буду перестати їсти цукерки повністю.» Я не можу стояти! Це так важко! Що робити? Лоти ліктів і розкопок.
Витратити два. Не робіть великих змін, зробіть невеликі кроки.Вона дивиться на мене з надії і відчайдушних очей, її губи стружка, її очі повною сльозами. Я так розчарував себе, так розчарував! «Одно, я кажу: «Що ви встановите свої пам’ятки на щось, що ніхто не зробив раніше». Не можна, без сильної стійкості, відразу ж кинути палити, повністю відмовитися від кави і так далі. Ви думаєте, що ви можете зробити без шоколаду і цукерок на один день на тиждень? Один день, і в інші дні ви можете їсти, що ви хочете?
Її обличчя очищає.
«Так, один день тижня я можу це зробити. й - Вона говорить впевнено.
Помилки три. Не ігноруйте навколишнє середовище – змініть його, щоб змінити вашу поведінку."Великобританія", "Я кажу, "Огляд" на регулярному тижні." На який день не їсти? Працює двічі на тиждень, касіра в великій мережі магазинів побутової хімії та косметики масового ринку. "Коли я в роботі... Я зайнятий на роботі, це цікаво. Я працюю у вівторок і п'ятницях... Вівторок Я не можу залишатися вдома. й
"Сьогодні це єдиний день в тиждень, коли ви не можете їсти цукерки", - сказала я. «Всі дні ви можете їсти все, що ви хочете – просто тримати його вниз. й
Помилки чотири. Спробуйте зупинити небажану поведінку замість створення бажаної поведінки.Практично кожен пацієнт в клініці, включаючи А., фіксується на цьому чарівному НЕ: не їсти (після восьми, шість, між основними стравами, цукерками, чіпами, шоколадом, бажано не їсти!).
Один з найважчих речей, щоб зробити NO з YES.Визначено важливість позитивного моделювання мети, що складається, якщо механіко, в нові візерунки певної поведінки. Ви можете запитати питання про змістовність мотиву: чому ви тут в нашій програмі? Пацієнти знають: Хочу схуднути - відповідь неправильна, не прийнята, потрібна інша.
«Я хочу бути здоровим», «Я хочу довше залишитися», «Я хочу, щоб мати змогу насолоджуватися життям. й У цьому місці терапевт повинен переходити в бульдог і чіплятися до мотиву.
Я хочу залишитися здоровим - як точно? Які проблеми здоров'я ви маєте прямо зараз, як вони турбує вас? Які зміни ви хочете зробити? Максимальний бетон, ваговий, грубий, видимий: зменшити цукор крові скільки одиниць? Низький рівень холестерину до рівня?
Я хочу бути активним - чому? Що робити, якщо ви станете більш активними?
Насолоджуйтеся життям – як точно, читайте весь перелік? Я, ви хочете, щоб мати можливість грати з онуками? Що можна зробити з поточним рівнем фізичної активності?
І після цього можна сміливо дозволити їсти цукерку - за умови, що пацієнт щодня приділить до цих конкретних цілей.Витратити п'ять. Відповідальність за відсутність мотивації.А. слухає мене буквально з її цілим тілом, її обличчя трохи освітлює. «Чому не просто про мене?» Знімок і надія вона відчуває зараз мерехтіння в шафі повітря, як різдвяні вогні. Я хочу взяти її в руки, як великий кіт і покласти її на голову. «Одно, не просто ви. Як працює поведінка. Чи не можна змінити в одному паливі, незалежно від того, скільки мотивацій у вас є. Займає час і терпіння. й
Вона дуже відрізняється. Це ще не плутати, незадоволена жінка, це знову людина, готова боротися з недугою.
Помилки шість. Не занижувати потужність тригерів.Не вдалося досягнути спусків з А ще. Вона їсть певні речі в певних моментах, але що саме є тригером, в яких ситуаціях вона працює до випечений стакан з цукерок - Я ще не знаю.
Завжди є тригером: певний, часто несвідомий, обставини, слова, досвід викликає звичайні автоматизми.Помилки 7 Впевненість, що інформація призводить до зміни.Алас, знаючи це не так само, як робити. Люди, як правило, думають, що вони раціональні. Я знаю, як правильно харчуватися, я просто не можу це зробити. . й
8 хв. Зосередитися на абстрактних цілях замість конкретних.Ми всі смарти, ми прочитаємо про зону розвитку проксімату. І -- ми всі вчені -- нам потрібно поставити завдання трохи вище можливостей. В іншому випадку ви знаєте, що це стає безперешкодним. Отже, якщо ми гойдалки, то відразу. І назавжди. Не працює.
Якщо ви хочете змінити свою поведінку, встановити якомога прості та зрозумілі завдання.
Переглянути помилку четвертого: вкажіть.
Якщо ціль є правильним і здоровим харчуванням, починайте здорову вечерю. За тиждень, принаймні, три місяці. Просто вечеря, тільки двічі. Якщо мета - дізнатися іноземну мову, нехай це буде півгодини, тричі на тиждень. Завжди в певній точці дня. Три години після обіду, що відбувається.
Саме так будується скелет, на якому потім можна «зростити м’ясо» поведінкових змін.Помилки дев'ять. Спробуйте змінити поведінку «завжди». й"Для цього часу я кажу А. А. в "рідному голосі" зображує шкідливий старик. «Все це так багато, що ні ви, ні я, ймовірно, жити. Чому нам потрібна «завтра»? Почнемо на місце, яке ви можете побачити. Чи можна їсти шоколад і цукерки один раз на тиждень на місяць? Ноти А. твердження. «Так, що наша мета на наступний місяць, Січень. І якщо ви готові, то в лютому ми можемо спробувати двічі на тиждень. І через три місяці з'явиться диво.
А. дивиться на мене, її обличчя світиться, світиться: «Мірке? йТак. Якщо ви можете витримати два-три рази на тиждень без шоколаду принаймні пару місяців, вам потрібно для інсуліну, і в результаті солодкі цукерки будуть значно зменшені і набагато простіше контролювати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. й
Це його. Величезний, підлеглий монстр щоденного вживання шоколаду перетворився на кілька не найприємніших, але досить мирних підкладних вошей, які можна експлуатувати протягом трьох місяців з мопом.
Витратити десять. Люди переконані, що зміна поведінки дуже важко. Не знаєте, як це працює.Ось що я сказав А. О, якщо тільки це було про поведінку. . й
Автор: Світлана Ілина
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: svetlyachok.livejournal.com/566560.html