Дуже важливо знати кожну жінку!

Жінки піклуються про себеМісяць впливає на жінку тричі. Перший місяць дає їй багато інтелектуальних думок. По-друге, вона знижується і прибуває відповідно до руху свого внутрішнього місяця відносно зовнішнього місяця.

Іноді, якщо вона не спостерігає про ці зміни, вона може бути впевненою. І третя жінка повинна розуміти, є відмінності між її менструальним циклом, її внутрішнім місячним циклом і місячним циклом поза.

Вам необхідно створити баланс між цими трьома енергеціями: Вплив зовнішнього місяця, вплив власного зодіакуального місячного знака і його внутрішнього місячного циклу. Збережіть вас.

Р

Одного разу на тиждень жінка повинна бути на квасолях пшениці. Вони зміцнять ваше почуття смаку, роблять ясна і зуби міцними і допомагають запобігти проблемам шлунково-кишкового тракту і слабким болем спини. Більшість жінок, які роблять це навіть не мають маніпаузи до тих пір, поки вони померли.

Якщо ви дійсно хочете дізнатися, як красива жінка старша, запитайте Бібіджі, щоб описати її матір. Я іноді кажу їй, - Коли я бачив вашу матір, я одружився тебе." Інакше, я не взяв ризик ... Вона була найкрасивішою, красиво побудованою і елегантною жінкою. Я ніколи не бачив молодої жінки будь-якого віку, який може конкурувати з красою. Вона була найкрасивішою жінкою серед сотень тисяч жінок, які я бачив.

Вона підтримує ідеальний час їжі. Чи варто ходити десь чи ні, вона повинна пити молоко з мигдальною олією 4:00 Після цього вона обов'язково повинна бути одягнена. Навіть після того, як мій батько загинув, вона тримала свій режим чесно і точно. Це спосіб регулювання вашого життя. Не дозволяйте час і обставини змінити вас. Встановити спосіб життя і жити в ній.

Часом забути, Яким важливим є кунжутна олія для жінокй Це може стимулювати енергію, що дорівнює міцності найсильнішого алкогольного напою без запліднення мозку. Це чудовий подразник. Оцінено, що жінка, яка бере кунжутне масло до менструації і продовжує приймати її під час менструального циклу і протягом 4 або 5 днів після того, як не відчуває ніяких недоліків.

Жінка повинна масажувати її тіло. Деякі платять десять доларів, щоб затягнути свої щіки і подумати це масаж. Деякі масажні груди і підсвідомо для них це соціальний, сексуальний акт. Я знаю це захворювання. Правильний масаж проводиться з мигдалем або оливковою олією. Застосовується до всього тіла.

Через десять п'ятнадцять хвилин ви будете приємно бачити, що масло повністю всмоктується в шкіру. Ви можете застосувати масло до валика, яка кріпиться до стіни і натирати спину і вниз валика. Це дуже добре для хребта і знімає напругу від плечей і нижньої спини. Ви повинні зробити це своїми руками. Після масажу тіла слід відпочивати протягом п'ятнадцять хвилин.

Габаритний зображення

Жінка потребує одинадцяти хвилин повного відпочинку двічі на день. Це її органічна потреба.Для щоденного загоєння і відновлення вашого тіла, розслабтеся глибоко лежачи на спині протягом 11 хвилин двічі на день. Зробіть свій святий обряд.

Для підтримки молоді, щоранку, не виходити з ліжка, масажу і ритмічно затиснути до яєчників і дихати глибоко. Видання

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-23903469?w=wall-23903469_4309