Представлений новий кросовер Hyundai на водневих паливних клітинах

Компанія Hyundai представила в Женева Мотор Шоу прототипу FE Паливний елемент з новим поколінням водню двигуна. За словами розробників, цей автомобіль є наступним етапом на шляху суспільства до енергії з нульовими викидами. Автомобіль має мінімалістичний дизайн.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Компанія Hyundai ix35 Паливний елемент також відомий як паливний елемент Tucson, був запущений в 2013 році і тепер доступний в 17 країнах. I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

«FE Fuel Cell є важливим елементом нашого бачення для майбутнього споживання енергії, в якому транспортний засіб повинен бути екологічно чистим і ефективним, - сказав Вольф Чуль Юнг, віце-президент компанії.

Під витяжкою паливної клітини FE є четвертим покоління водню двигуна, що становить 20 відсотків більш ефективним, ніж ix35 Паливний елемент. Випробування також обладнана інноваційною системою зволоження повітря, яка використовує чисті викиди води від батареї паливної батареї, щоб зволожувати повітря кабіни. Прототип здатний подорожувати 800 кілометрів на одній станції, що дозволяє використовувати автомобіль навіть де потрібна інфраструктура погано розвинена.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: newatlas.com/hyundai-fe-fuel-cell-concept-geneva/48293/