Шлях: від зовнішнього до внутрішнього

Шлях від зовнішнього до внутрішнього непросто. І іноді вона займає життя.

Ми народжуються з хребтом назовні - груди матки, кропива, ніпп. І ми виростимо автоматично, що всі наші джерела задоволення і неприємності зовні. Ми шукаємо задоволення і радість, як elusive змія. Maia Devi пише.

Зовнішня брекетка і напружено тримає свої фотографії і спокусливі зображення. Він обіцяє щастя, комфорт, зміст, навіть любов. І ми купуємо, ми чуємо, і ми чуємо надії злову змію. Змійні біти самі по хвоста. Закривається коло. Швидке щастя перетворюється в непритомність, удачі в втрату, радість в сорбі, і це не зрозуміло, де початок і кінець цього циклу Самсара.

Ось як ми приїжджаємо до розуміння того, що зовнішня жила, тимчасова і болюча. А потім ми починаємо нашу подорож всередині... за скарбами. Ми йдемо на подорож до тиртого царства тиртого... «Чому я не знаю, де» шукати «так я не знаю, що» і що захована всередині для нас, щоб бути за сьомими печатками. І багато перешкод і судових випробувань повинні пройти через блендер, який почав його пошук.

Першим способом є охоронці. Захищайте скарб від цікавих, але мереживних мандрівників.Вони бояться, бояться, Тексти пісень, а це означає: Це правда, що є щастя всередині? Мапа Я шукаю, можливо, я знайшов щось. На цьому етапі багато охоронців здаються.

Невідомий темний ліс попередуій Але ті, хто йде на по-справжньому бюстгальтер, бо вони йдуть в темряву. Моя темрява. Де вони повинні боротися з монстрами дивним, багатоголовним, запеклими демонами - з власними "шадовами". У лісах і підвалах, коли, нарешті, вони будуть знайдені там і перетворені в ручні вихованці-ассистанти на шляху.

Ті, хто не боїться пропустити тут, і цей шлях може зайняти більше одного року, також доведеться боротися з найважливішим драконом... Для боротьби з драконом, який в цей час вже відчував від перемог, драконй

Ця битва виграла тільки тими, хто готовий викласти всі свої перемоги і зброї, а не заради скарбів, які охороняються драконом, але заради життя і єдності. "Я даю вам владу, гроші, успіх, всі благословення світу, але давайте зробити справу з вами!" Ви просто поїдете, повернувшись до зовнішнього світу, немає нічого не шукати. Дракон є великим освітлювачем. Будь-який, хто досяг цього протягу дороги, є каструльною або втраченою. Він залежить від розміру дракона. Зайдіть до кінця, або поверніть навколо за останні хвилини? . й

Як засновник Aikido Urihei Moishibo сказав: «Я вірний воїн без меча. ййВоєн - мандрівник, готовий викласти всю свою зброю і перемоги заради життя і любові в світі. Це коли він стає воїном світла.

Безшовні. Любитель. Віннінг, люблячий.

І пішов він, "Я не знаю чого." І знайшов, що сам шлях був скарбом, для якого він прогулявся. А скарб цього миру, миру і любові в душі, який він отримав по дорозі, тепер завжди з ним, і не відійде від нього, бо він всередині.

Ось історія: з-за кордону.

І в середині життя.

Автор: Майя Деві, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Maya Devi