Хост-Сул-Тло

Все в світі є ієрархічним. Дякуємо Богу. Завдяки цьому принципу простіше зрозуміти здоров'я і щастя. Зняття ієрархії призводить до різних проблем.

Чим вище в ієрархії важливіше. Усе в житті слідує головне, навіть якщо ми не розуміємо або помітимо його.

Людина-тривалий і ієрархічний в своїй структурі. Дух-сулй Його життя також підпорядковується головному. Все починається з духовної природи, після чого головне.

Людина прийшов в життя з Дека, від духовної, космічної, нематеріальної нерухомості. Ось де вона йде. Життя в фізичному всесвіті, в тілі, піддається одному духовному, божественному, космічному законам. Якщо ми не розуміємо, чи ми не помітимо, ми все ж живемо.

Пам'ятайте, що напис, який був в транспорті в радянські часи: «Присутність бортового чіпа не звільняється від штрафу». Ніщо не абсолідує нас від відповідальності, якщо ми не спостерігаємо щось через невідповідність або безтурботність.

Для того, щоб не забувати про те, що закони ми обійми, ми надаємо тіло і два стани - здоров'я і нездужання.

Наше тіло є солдатом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тіло хворе, щоб розповісти нам. . й

Здоров'я надається нам, щоб допомогти нам виконати наше призначення. Не з тієї ж причини ми були народжені, щоб купити iPhone і stare на телевізорі, мріявши про відвідування іншої західної країни, щоб дізнатися світ, не знаючи нічого про себе.

«Для народження людини – це рідкісна можливість, що буде вдячний.

Якщо ви витрачаєте своє життя в психіці.

Якщо ви не знаєте про брак грошей.

Ви не можете отримати престижну роботу.

Немовлята, якщо ви трахаються, тому що ви втратили подруга. й

Kodo Sawaki Роші

й Олег Корольов

Ми не знайшли цього світу, ці принципи. Ми не можемо змінити їх.

Але ми стежимо за ними, слухаючи головне - духовне, божественне, виконуючи нашу долю.

Яка людина повинна робити з духовним початком? Як мінімум жити за духовними, божественними законами.

Що таке людина? Коли він дійсно думає про це?

Як правило, коли він вже «розбитий дерево» у своєму житті, коли тіло ховається сигналами. Коли ваше здоров'я починає серйозно неслухняний. І я хочу жити "до повноти".

Таким чином, після цього наведено «другий зсув» та «додаткові заняття», щоб повернути нам спільне почуття, до наших завдань. До чоловіка, який залишається нерозвиненим у людини.

Щоб зрозуміти, що і як все пов'язане з усім, все впливає на все. Це завжди головне, що наше життя слідують.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Romanova-l.livejournal.com/124438.html