Увага - деструктивні слова! Краще ніколи не сказати їм...

Щодня ми говоримо про 7000 слів, не думайте, що деякі слова та фрази можуть радикально впливати на наше життя. Всі думки є матеріалом, і слова нічого, але думки говорили про голос!

Для залучення тільки позитивна енергія У вашому житті потрібно бути дуже уважним для своїх думок і мови. Використання слів, які блокують енергоблоки якомога простіше. В ідеалі краще усунути їх з вашого словника. Ось найбільш поширені слова, які привертають негативну енергію в наше життя.

Енергія слів
  1. Ні.
    Намагайтеся формувати думки, уникаючи цього слова. Звичайно, не можна виключити заперечення з словникового запасу, але можна проголосувати її рідше.
    р.

浜у 涓 蹇

Я захоплю.
Хатред є руйнівним почуттям. Це слово не слід використовувати навіть як жарт. Якщо ви досить знебочений або боляче, то скажете «написати» не обов'язково, ви можете висловити свої почуття іншими словами.

浜у 涓 蹇

Замісник.
Це слово є одним з найсильніших у своїй енергії. Поговоріть його, є реальні шанси завдати шкоди іншій людині. Але не буде щасливим, негативний відправлений повернеться до свого первісного джерела.
Р

浜у 涓 蹇

Проблема.
З частим використанням це слово, як магніт, приверне більше і більше неприємностей у вашому житті. Якщо у вас є незначні труднощі в житті, спробуйте не викликати їх слово «проблема».

浜у 涓 蹇

Поверти
Слово, що впливає на формування наших думок. Пам'ятайте, що багаті люди не фокусуються на збереженні, вони витрачають більшу частину свого часу мислення про гроші. Спробуйте використовувати це слово якомога простіше, щоб не відлякати удачу матеріалу.
доб.

浜у 涓 蹇

Смерть.
Це слово не тільки віддає позитивну енергію, але й позбавляє людину життєвої сили. Для того щоб не залучити неприємностей, виключіть його з вашого словника.

浜у 涓 蹇

Пошкоджено.
Ми використовуємо це слово принаймні один раз на добу. «Девіл» і всі його похідні слова є магнітом для поганої енергії. Якщо ви не хочете, щоб ви не змогли, спробуйте використовувати слово якомога простіше.

浜у 涓 蹇

Ні.
Хто знає казку, «Нехай не скаже». Навіть в хорошому розумінні не варто використовувати це слово. Коли людина говорить «незаймана», він позбавляє себе життєвої енергії і знищує внутрішню гармонію.

浜у 涓 蹇

Поганий удачу.
Є префікс не-, що є негативним. Слово «погана удача» стає перешкодою для позитивної енергії тільки тоді, коли ви промовляєте її у вашій адресі.

浜у 涓 蹇

Тіред, втомлений.
Ви можете втомлювати, але не фокусуватися на ньому. Частісно повторення фрази «Я втомився», ви відчуєте вашу життєву енергію, забуваючи, що ще є гармата в порошкових коробках!

浜у 涓 蹇

Фолі.
Це слово здається надзвичайно нешкідливим і навіть сміливим. Але це не так! Зателефонувавши іншій особі, що ви подаруєте собі дефектність, віддаючи позитивну енергію.

浜у 涓 蹇

Я не можу.
Знову «не» частинки, що негативно позначається на енергіяй Коли ви скажете “Я не можу”, ви підсвідомо запрограмуєте себе не вдається. «Я спробую знову».
Р

浜у 涓 蹇

Безпосередньо.
Згода, не існує бездії, просто в даний момент ви не знайшли правильне рішення. Для того, щоб не викликати неприємності, спробуйте не використовувати це слово у виступі.
р.

浜у 涓 蹇

Анотація з цих негативних слів і використання їх синонімів частіше, після чого удачу буде супроводжуватися всіма героями!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.