Чому коти люблять коробки?

Ми знаємо, що коти люблять сидіти в коробках. Але що робить їх там і намагайтеся отримати комфорт навіть у найменшій коробці?

Веб-сайт Він розповідає читача про основні причини цієї дивної звички в домашніх тваринах.

Більшість кішок в стресовій ситуації, наприклад, при русі, шукати притулок і знайти її в картонних стінках коробки. Справа в тому, що коти легше впоратися з стресом, якщо вони можуть сховатися кудись і чекати, поки ситуація нормалізує. А якщо диких кішок приховують на деревостопах або в лопах, домашні тварини в ящиках.

Крім того, коти воліють робити без ворожих зіткнень з ким-небудь, тому часто вони просто приховують від проблем. Якщо тварина, сидячи в коробці, не бачить джерело загрози, то воно заспокоює швидше і повертається в норму.

Кіт ведеться за принципом «Якщо я можу підійти тут, я підійде». Багато власників котів відзначають, що вихованці часто сидять не тільки в ящиках, але і можуть сходити в раковину, велику чашу або навіть в взуття. Причина проста: коти люблять холод. Комфортна температура для кота становить близько 30-36 ° С, яка набагато вище звичайної температури в квартирі або будинку. Тому вітчизняні коти воліють спати в невеликих закритих приміщеннях, таких як коробки, так як не витрачати додаткову енергію на виробництво тепла.

Ми можемо сказати, що кішка коробка є місцем, де вона може комфортно лягти і спати, втечу напругу і амортизувати її власники або її хутряні друзі.

по geektimes.ru/post/245536/