305
Подруга шахти, що прокинулася після пиття, і там було
Новий рік завжди буде в пам'яті! І все тому, що мій друг Костя вдалося викинути трюк. Я навіть не думав, що це мій дитина може зробити це!
В цілому велика група друзів, зібраних в квартирі, щоб відсвяткувати і весело провести час. Зрозуміло, що кожен добре відвертався і продовжував пити до тих пір, поки навіть найсильніший давав і почав випікати ніс на пластинах. Зібрано вирішив, що це було час для всіх, щоб спати, очищали столик і пішли в приміщення. Але Коста більше не отримала місця на ліжку, тому що він закохався першим, сидячи на стільці.
У мене є непосидний план, і я кладаю Costia прямо на столі. Ну, чому? Не потрібно було закохати спочатку, нехай йому страждати, особливо так як всі горизонтальні поверхні, придатні для сну, вже зайняті. Він зробив другу, загинув на нього спокійно і пішов до себе.
Це кілька годин... У квартирі з'явилася кришка! Хтось захопився такою відчайдушністю, що волосся на голові переїхала. Звісно, кожен кинувся і пішов, щоб подивитися на цю кричущу, щоб скуштувати для такого страшного пробудження в середині ночі.
У залі ми чекали дійсно неймовірне видовище: прямо в центрі столу, прогулюючись колінами і вигинаючими, в повній темряві с. Костя! Коли я повернувся на світло, я бачив реальне захоплення жахів у очах. Він виявився, що вночі Костя заморожує (так, я заклав його вниз, і забули про ковдру) і кинувся до мінімуму щось приховати. Як пробудив свою розумову діяльність, він зрозумів, що він кладеться в темряві на ісі твердому підлозі (можна навіть уявити, що його турботливі друзі кинули його на столі!). Константин роумів навколо нього в пошуках більш комфортного місця для сну...
Впевнений, що абіс оточує його з усіх боків і рука не доходить до дна з усіма його бажанням, цей гірський скеледець прийшов до думки про те, що його глибина є. Він взяв виделку (Я шкодую, що я не знімав стіл дуже акуратно) і кинув її вниз. І вона спіймана fringe на скатерт... Звук падіння форки Костя почула лише десять секунд пізніше.
Після того, як Костя видала цей інтимний крі, який, ймовірно, зламав деякі рекорди в обсязі і тривалістю.
Веб-камера