423
12 Хати, які допомагають китайцям, які живуть молоді
Китайські жінки, як і всі жінки з Південно-Східної Азії, створили репутацію для ознайомлення секретів молоді та краси. Дійсно, коли ви починаєте жити в Китаї, намагаючись визначити вік жінки перетворюється в деякі веселі ігри, які ви все ще втратите. 20-річні виглядають 13, 30-річні виглядають 18, 40-річні... добре, ви вгадали його.
Як китайці жінки похилого віку відрізняються від нашої, що вони роблять, щоб зберегти їх красивими і молодими? Я поділю мої спостереження.
Навіть у дорослому віці китайська жінка не перестає носити яскраві кольори і милі речі.
- Китайські жінки витрачають багато грошей на самодоглядСума може бути до $300 на місяць і іноді більше. Китайська косметика не на честь, віддають перевагу японським або корейським брендам. Великі торгові центри мають величезний вибір розкішних європейських брендів, які набагато дорожче в Китаї, ніж в Росії. Чоловіки дуже спокійні про такі витрати, якщо не позитивно.
- Тому що Китай є культурою, яка зосереджена на довгострокових відносинах і шлюбі, а не сексі, Західна концепція сексуальності була замінена на красу. Краса визначається в першу чергу за допомогою особливостей обличчя: великі очі, високий ніс, невеликий рот і, звичайно, легкої шкіри. «Білі аболії три углості», – каже китайський дор.Які тільки хитрощі китайські жінки не йдуть на перебування або стати білим?й Неймовірні засоби для захисту від сонячних променів, парасольок від сонця, шапок і радикальних темних пластикових масок на обличчі пральної машини - все це дозволяє не тільки зберегти білу складність, але і захистити себе від ультрафіолетового випромінювання. Той факт, що десь є люди, які готові платити гроші на засмагу, в голові китайських жінок просто не підходять. Ще один спосіб відбілювання, а також косметичних і тональних кремів.
- Що стосується пропорції тіла, китайські жінки не дивляться на міжнародні жіночі розваги "Я худаю." Не існує сором'язливості, що вам подобається їсти. Але з точки зору китайських жінок, все, що не худий є сливом. Наприклад, дівчата з пропорціями Charlize Theron будуть вважатися великими леді в Китаї.
- Але будучи сливом в Китаї не проблема на всіх - це навіть милий. Ще одна річ, якщо ви зателефонуєте китайці жінці «сильний». Ви ризикуєте зробити ворога. Спочатку я не розумію, чому мої друзі, які мене сказали, коли, наприклад, я робив силові вправи. На мій винахідник “нехай?” Я був обережно сказав: "Дуже, ми не хочемо зв'язатися з вами "сильний". Виявилося, що поняття "повний, слив" - це жіночний і милий, майже комплімент. Розповсюдження жінки, вона міцна, як викликає її чоловічий.
- Китайська дівчина повинна бути милою, досить -- що ми називаємо mimimi.На англійській мові вона мила, і в китайці це »., що звучить як kiai. Така вічна маленька принцеса дівчина. У китайському виді це досягається за допомогою великої кількості пастельних тонів, особливий рожевий колір (у будь-який вік), страз (у будь-який вік), а також зображень тварин на одязі та аксесуарах (в будь-який вік). З точки зору, хінтессенція поняття kayaness є китайська телефонна справа. Схожі жилети мімішності надягають жінками 30, 40 і 50.
- Графік дня – це святий. Увечері з'являються рано, поїжджайте до сну. Китай поїдає сніданок, обід і вечерю одночасно. Коли вони зустрічають, вони не встановлюються точно, але кажуть «після обіду».
- До питання харчування. Кожна китайська жінка знає, які продукти є «добрим для жінок й і який час року. Продукти харчування, які є «добрим для жінок» зазвичай впливають на красу і родючість. Наприклад, це імбир, чорний кунжут і jojoba. А цукор віддають перевагу чорному нерафінованого (не коричневого, а саме чорного).
- Китайські жінки відчужуються пристрастю до шоколаду і в цілому солодким. Як закуски тут воліють щось солоне або пряний. В цілому вони їдають багато овочів, різноманітні зелені, які також сприяють тонкій фігурі.
- Китайські жінки люблять приймати самовідносини і розміщувати фотографії на китайських соціальних медіа. Будь-яка модель китайського телефону має вбудований фільтр в камеру, який автоматично виправляє всі недоліки, вирівнює колір шкіри, збільшує і темніє очі. Це одна з причин, чому азіатські дівчата настільки привабливі.
Всі дівчата в Китаї знають, що для того, щоб отримати гарне саморобство, потрібно трохи тримати смартфон і нахилити його трохи.
- Китайські жінки намагаються закрити верх. Дівчинка може мати довільно коротку спідницю або шорти, і це не буде бачити нічого зайвого, хоча навіть невеликий декольте можна вважати щось з звичайного. Кожна самооглядова дівчина має «кіпао» – традиційну китайську сукню, повністю закриту, але спокусливо щільною фігурою.
Один ресторан в Цзян придумав, що він дарує знижку 20%, якщо відстань між коліном і нижній край спідниці не менше 8 см. І якщо вона драже носити спідницю, яка 33 см вище коліна, то знижка буде стільки, скільки 90%.
- Другий найгірший ворог після сонця з китайської точки зору холодний у всіх його проявах. Китайські жінки п'ють тільки гарячою водою і в великих кількостях. Спробуйте не душу або їсти морозиво під час менструації. Китайські жінки не їсти морозиво на всіх. Ні. З тієї ж причини (справа пропускання холоду всередині) після пологів, як я розповіли, багато китайських жінок не приймають душ протягом місяця, і мити тільки водою, що вживається імбиром, тому що він добре прогрівається.
- І, можливо, самий цікавий користувальницьких китайських жінок є zuo yue zi. Мати новонародженого малюка протягом місяця після пологів практично весь час залишається в ліжку. Вона не йде в будь-яку точку, загорнена в найсвіжіші речі. Дитина доглядає за матір'ю або родичами її чоловіка (мати і сестра), або особливою особою найнята. Вважається, що під час пологів жінка втрачає величезну кількість енергії. Але якщо вона відпочиє на місяць, вона зможе не тільки відновити, але і вилікувати захворювання, які вона постраждала перед пологами.
І нарешті: Краса китайських жінок сприяє тому, що вони відчувають себе привабливими та жіночними. Особливо через ставлення чоловіків. Я був багато місць, але я ніколи не бачив такого турботи і навіть відродженого ставлення чоловіків до жінок, як в Китаї.
Маша Піпенко спеціально для Веб-сайт
Дивитися також.
10 популярних стереотипів про Китай, які з правдою і поруч не стояли
17 фактів, які доводять, що Південна Корея є поза нашим розумінням
www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/17-faktov-kotorye-dokazyvayut-chto-yuzhnaya-koreya-nahoditsya-za-predelami-nashego-ponimaniya-1473315/
У Німеччині випробувано підводний акумулятор
6 порад, які допоможуть розрахувати підроблені технології