Люди, які не люблять. . й

Люди, які не дуже люблять, часто означають його "чолово) просто має цей характер."«Я люблю мене, просто жаді», «ми любимо, просто себе в природі», «Всі люди люблять по-різному, персонажі різні ...» Це зручний випадок, коли ви хочете «не турбувати».

Девіз людей, які використовуються для плавлення з потоком в човні ілюзій, є «не турбувати». Потрібно уникати неприємностей в будь-якому випадку, щоб жити спокійно і не процідити.

Якщо ви хочете зберегти пасивність в ілюзії, все можна пояснити характером людини.

Цей не схожий вовк, так само само. вона мала гомілку дитинство, тому вона так привітна за гроші. Ось як їм подобається, звичайно. Так само, власне,

У зв’язку з цим слово «лове» втрачає своє значення. Що означає? Тут він самогубний і жадіний, він шкода за гроші і час і енергію, він не піклується про все, що стосується вас, він тільки зайнятий з собою. Так що саме ви замовляєте любов? Любовні слова, які ви витягуєте з сил і вибивають з роликами?

Навіть якщо ми припустимо, що є деякі незрівняні життєздатні люди, вони не здатні любити на всіх. Вони не люблять для вас або будь-якого іншого. Це, їх характер створює оболонку, яка запобігає виникненню відчуття близько до вас і пов'язаних з ними. Відчуйте єдність з вами та спільнотою. Саме тому вони привітні і самолюбні. Будь ласка, не скажете, що ви любите.

Для любові варто бути щедрим, щоб любов не тільки себе, але і людини, яку ви любите. Це значення любові, і якщо це не так, немає любові.

Більшість людей не збиваються в будь-якій оболонці, вони часто щедрі або часто вітаються з іншими, але в разі сильної любові поведінка приблизно однаково – дуже щедрі. Він лікує всіх практично тепло. З них, але якщо він відкриває себе кому, любить і вважає цю людину, він щедрий, як він щедрий. Або ще ще щедро! Для жаді, любов - це щось особливе, рідко, тому вони більш щедрі, ніж щедрі, для кого любов є загальним.

Так, ті, які називають greedy, як правило, економічні і важко брати участь у зборі грошей, але це тільки впливає на природу своїх інвестицій. Вони не будуть купувати будь-яку нечутість, вони дадуть щось цінне і корисне. Не втрачайте різницю.Якщо ви цінуєте і хочете з'єднатися з вами життя, то обов'язково буде виражений в матеріалі, еквівалентному. Вони діляться з вами, і ви не будете більш вітати, ніж самі.

Або самопізнання. Деякі люди думають, що є така спеціальна «характер», в якій людина може бути закоханою, але не помітити потреби коханої людини, не звертати увагу на нього. Технічно неможливо. Якщо людина закохана, а не просто злегка симпатична, кохана займає голову, він думає про нього, він примушується до нього, він шукає рапсу з ним, бо боїться втратити його, відштовхувати його, тому кохана завжди в своєму фокусі і помітить будь-які дрібниці.

Якщо Ваш партнер не звертав увагу на Ваше здоров’я, на вашу неприємність, не пристосуйте себе, що він просто самогубний і погано приніс його матері. Він може бути самогубним і тому не любить вас, але якщо він зробив, він буде розглянути ваші проблеми самостійно.

Найчастіше здорові люди не мають такого серйозного руйнування персонажа, що вони не здатні любити всю любов. Полюбляючи людей, які об’єднують кордони навіть швидше, ніж у самоцентрованих людей. Найулюблені жертви предаторів вітаються і самопізнають, вони дарують все, коли вони звикли. (Like Cat Basilio і Lisa Alice з фільму.) Якщо людина не самота, знає, як любити і не існує особливої проблеми для нього, щоб вийти з дисбалансу і любити когось іншого. Те ж саме стосується жаді.

Щедра людина легко позбавить від когось, хто не дає зворотнього зв'язку, привітна людина буде намагатися повернути свої інвестиції і зануритися в гестальт.

Так, якщо ваш партнер був дійсно життєздатним, самогубним в житті, але любив вас, він зробить все для вас. Він не зрадий, а не самолюбний, напевно, не більше інших. Він просто не любить тебе, тому він привітний і приділяє трохи уваги.

Не має сенс вибити ваші в'язниці з валиком. Коли ви чуєте, скаржаєте, загиблитеся і погрожують залишити, це прокатні ролики. Покажіть, що він має такий характер, що він такий чоловік, він мав таку дитину. Неважливо, що вони говорять, Ваше значення не підніме ролика, що означає, що жито не буде йти в будь-яку точку або стане ще більше. Навіть якщо щось кидається у вас, як алми, ви відчуєте себе як агресивний богар і станете ще більш привабливим.

Всі ролики згортання мають однакову причину: ви думаєте, що другий один значення ви, але не знаєте про його погану поведінку і вам потрібно пояснити його як вчитель.

Якщо ви усвідомлюєте, що будь-яка погана поведінка партнера з вами є вашим низьким значенням до нього, ви побачите, що це без сумніву. Ви не можете підняти попит. Відстань, ви можете спробувати його.

По суті, всі діалоги з життєдіяльністю (як емоційно, так і матеріально) можуть бути знижені до одного:

• Не дайте мені достатньо! (Пригоди, слова, впевненість, гарантії, інвестиції тощо) У мене є символ (Я не маю, що для вас більше).

• Мені потрібно більше! Інше, і це достатньо (=Не обов’язково, ви погоджуєтесь на це).

• Мені потрібно більше! В іншому випадку я торкнувся, божевільний, не вірю в себе, страждати і т.д. - Я не можу дати більше, можливо, щосьденний (= якщо ви хочете, піти).

Якщо ви усвідомлюєте, що будь-який скеляний діалог, що це про те, що ви повинні знати, що це вимагає і пояснить. Ви можете сказати, що вам сподобається різні відносини, тепліше і щедріше, і не чекаючи відповіді, піти додому. Ви не можете чекати відповіді, тому що ви не можете стояти з форс-мажорами, що додатково зменшує значення, тоді як ви хочете підняти його. Якщо ви спійшли (прайт, виклик) і вимагали повернути на той же термін, це все в серії "Не буде примхливим, я знаю, що ви не збираюся в будь-якому місці, якщо я просто запитаю". Щоб змінити умови, людина не повинна говорити або переконувати вас словами. Це робить щось, що він не зробив. До тих пір, як він думає, що ви достатньо слів, він не готовий змінити все. Не турбуйте, що соломка, щоб повернутися в ваші ілюзії.

Ви не відчуваєте себе безпечно. По-перше, це дасть змогу значно підвищити важливість, а по-друге, це дозволить звільнити вас від мертвого місця і в будь-якому випадку дасть можливість нормальним відносинам, навіть якщо не з цією людиною. Повернути свою самооцінку, ваш основний капітал для вирощування вашого значення. Не чекайте їх, щоб зловити вас або залишити вас, вона залишить отвір замість вашої самооцінки, який вам доведеться патчувати пізніше.

Це не про сім'ї з дітьми за замовчуванням, ви не можете просто підібрати сумку, вам потрібно обробити все з системою переговорів і реструктуризації обов'язків, які намагаються або збалансувати (але тут обидва зацікавлені в тому, щоб зробити їх краще, тому обидва мають важіль), або залишатися друзями (для допомоги дітям). Але в той час як немає дітей, дуже важливо не застрягти в дисбалансі і за замовчуванням, засвідчивши себе, що «нехай» має цей характер, і тому він (далі) любить мене, звичайно. й

Я розумію, що головне питання всіх людей, які суперечать самооцінці: як я знаю, якщо вони дають мені мало чи достатньо? Люди, які не мають власної гідності, ніколи не знають, що вони мають право і що вони не мають права.

Автор: Марина Комісарова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...