Помаранчевий, і що її

Привіт! Не відлягати мене за це.
Дивитися, бізнес і дім.
Ось як вони ковтати:
Поглинати втрату почуття!

Це було відкриття для мене, щоб дізнатися з книги Нібела Кагнемана Дунаю Кагнемана (який є неприємним рекламним перекладом, до речі, оригінальна книга називається «заспокійливим і повільним мисленням»)Частина мозку, в якому народжуються наші почуття, не мають зв'язку з частиною мозку, що виробляє мовлення.й Іншими словами, Почуття (немові думки) народжуються без слів.й Це корінь мистецтва, щоб передати почуття, потрібно знайти образ, який викликає однакові почуття. Зображення є мовою почуттів.

І це те, що відбувається: паралельно з усіма видами інтелектуальних думок, це гармонійна і прозора річка фактів, споруд, логіка, темно-словецька річка почуттів постійно тікає в нас. Уміння висловлювати їх завжди набута майстерність. Інструменти, з якими вони виражаються, завжди придбані інструменти.

Коли Цвєтаєва пише «проковтнути горло», ми інтуїтивно зрозуміло зрозуміли, що вона хоче сказати, хоча слово «проковтнути» не існує у словнику. Мова мистецтва, мова, яка допомагає нам говорити мовою наших почуттів.

Уміння емпатизувати є непристойним у людини, недолік емпатії вважається психічним розладом, такі люди, як правило, не можуть відрізняти свої почуття. Чим більше ми здатні зрозуміти наші почуття, тим більше ми здатні зрозуміти почуття інших. Це однакова можливість, в різних напрямках.

Так в тканині працює, ватюр
Просування останнього діпа.
Так діти лікують у сльозах,
Хісперлінг.

Коли ми спілкуємося з дитиною через емпатію, ми допоможемо їм з інструментами. Він знає від нас, що це почуття є рогом, і це небезпека, і це нагадує. Коли я прочитав дитячі оповідання Денискіна, вони будуть дивитися мене в обличчя і попросити, «Мом, чому ти лікуєш?» З щирою цікавістю і інтересом особи, що виявляє неперевершене явище. Слова, що зробив горло кипіння, і я сльозила, не змусив їх відчувати себе таким чином. Вивчили обличчя, як дослідникиА потім вони були 7 років і їх губи почали тремувати, і сльози з'явилися в очах. Вони виросли на складність почуття, і вони розуміли.

- Я не люблю це, коли Danila cries, Tessa каже мені.

- Як це голос?

- Тому що я відчуваю себе як кричу, занадто.

Попередження – це складна і повільна майстерність, що включає в себе усвідомлення почуттів і вміння відокремити свої почуття від почуттів іншої людини.

Діти не можуть і не зможуть це зробити. У ранньому віці вони виявляються з почуттями (як вони практично механічно повторюються сміхання або крісель, де вони можуть бути дуже смішними або дуже сумними?) і навчаються повторювати наші шляхи. Коли ми говоримо про трирічний «відчуй себе за свою маму», і він приходить і «ререти» – він не пошкодує. Він повторює те, що випливає з команди "regret". Ви повинні приїхати, чаплю, пелюшки, скажімо, "Ви найкращу маму, я очищаю тебе."Він має інструмент, але ніякої емпатії. Вона зріла набагато пізніше, і вона зріла не з цих інструментів, але від розуміння власних почуттів. Це, в свою чергу, походить від емпатії батьків. Від своїх слів «Ви відступили», «Ви зараз потіште свого брата», «Ви жахливо сердилися і відчуєте винність».

Ось як вони танцюють... (Великобританія)
Боже - так поверніть!
Так діти кричить,
Сидіння в тиші.

Це природний розвиток, перший контроль інструментів, потім поступово, через розуміння себе, через поділ одного почуття від інших, що приходить з цим розумінням, поступово призводить до поінформованості почуттів і здатності показати емпатію.

Але це природний розвиток можна зупинити.

По-перше, на етапі інструменту: заборонити вираз почуттів. Найцінніше для дитини. «Не скаже, що про брата», «Стоп торкнувшись, що ви любите маленького хлопчика, незалежно від того, як вас захопили». Так як суспільство не заохочує громадські тангроси, страх оселиться тут, дивиться до страху «похід до коледжу в діаперах», «так ви будете до 20 років з ложкою для годування». Я можу сказати з повною відповідальністю, що діти навчаються, що прийнятний і що не так легко, як вони перестають говорити світ, що вони занурюються або запускати без трусів. Вони не великі фольги при читанні неверблятів інших, дають їм кредит.

Потім на стадії розуміння Ваших почуттів. "Ви любите свою бабуся дуже багато," "Нехай ти говорить, що ви любите брата." З почуттям не можна змінити, або за бажанням мати, діти просто будують дуже плутану картину, в якій відчувається відчуття, коли ми любимо, якось любимо. А потім вони виростуть в "Лублюма" до зловживача. Як, чому, в якому класі школи дізнався, що це почуття страху втрати і залежності називається любов? Це один.

І найголовніше і часто - на стадії поділу почуттів від себе. По суті, цей етап не може статися на всіх, якщо батьки самі вірять, що їх почуття є їх. «Що ви, що ви така людина, щоб говорити!», всі ці «ви зрадієте», «Ви нечутливі і злий». Розуміння і прийняття поняття, що ви можете відчувати себе все, і це не означає, що ми страшні або винні - це не просто для дорослих, щоб поговорити про дітей. Емоційне дозрівання не може статися, якщо ми думаємо про себе як фреакс, коли ми відчуваємо почуття, які ми розглянемо неглибше. Власне, Уміння відокремити свої почуття від себе є показником емоційної зрілості.й І сталося тільки до 40, і дуже поступово.

Якщо ми не можемо відокремити наші почуття від себе, то, природно, всі види слів, таких як «індульс» і «інсультенція».Якщо я, що я відчуваю, що я стала непривабливою істотою з привидним регулярністю.й Але якщо я знаю, що це просто почуття, темна річка всередині, що вона не змінює мене, мої цілі, цінності і рішення, то я маю нагоду думати – чому я, насправді, хороша людина, капелюха моєї дитини? І як тільки я міг подумати в цій площині, я вже відокремився. Почуття перестали бути єдиною реальністю, вони стають симптомом чогось. Я мав момент думати, «О, мій мама, це, і я відчуваю, що це?» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Уміння вибрати відповідь. Нагода не захопити «ви голодували моє життя», але виходити і дихати. І знову думають.

Дуже вміння розуміти неоднозначні почуття відбувається у дітей до 9 років. А якщо ви тримаєте і не стигматизуйте почуття дитини з власного страху страшних почуттів, які варто почувати себе винним, ваша дитина здивує вас.

З'ясуйте, що не потрібно вразити цю провину для освітніх цілей.

Він зрозумів, що.

Отже, стежка крові.
Він скаржаться, не отруює!
Ось як ви падають в любові:
Попадання в: падіння.

Поемс © Марина Цвєтаєва.

Автор: Ольга Нечаєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.womenfrommars.com/thinking-mommy-notes/empathy/
...