Юлія Робертс: Я не хочу носити макіяж більше, я не хочу носити когось іншого обличчя.

У світі відомий Голлівуд актриса Юлія Робертс видали свій обліковий запис з соціальної мережі Instagram і закликав всіх жінок і представників світу краси.

Вона закликає всіх жінок взяти активну позицію і зупинити хвилювання так багато про їх зовнішній вигляд, недоліки і старіння процесів, які неминучі, щоб привернути увагу тільки до зовнішньої краси, до розпаду себе і їх природи.

Ось що вона говорить:

« » » » » » » » » » » » » » »Perfection - це захворювання, яке вафліктах багатьох народів.

Ми кладемо тон макіяжу на обличчі. Ми регулярно пожовтаємо щось на наших обличчях і появляємо себе ідеальною формою. Ми завжди хочемо виправити те, що це не потрібно.

І що ми повинні подбати про перше місце, залишається без нашої уваги. Ви знаєте, що це? Про нашу душу. Вона потребує догляду і догляду. І це час, щоб це зробити.

Я хотів би зрозуміти, що таке: Як ви завжди можете очікувати когось, якщо ви не любите себе? Коли ви змінюєте зовнішній вигляд, як ви можете сказати, що ви щасливі з собою?

Відповідь проста: ні. Ви повинні розуміти, що це не важливо, що ви шукаєте, зовні, якщо у вас є невидимість всередині.

Сьогодні я оголошую: Я не хочу носити макіяж, я не хочу носити когось іншого обличчя.й Час, щоб зменшити маски. Я знаю, що маю зморшки, але я хочу бачити їх. Це в першу чергу реальний мене. І я хочу, щоб прийняти мене як я.

Сьогодні кожен пішов з розуму і обсесував з зовнішнім виглядом. Ви не маєте уявлення про те, скільки коштує косметика і косметика компанії, які роблять після того, як вони змогли потрапити в голову, що вам необхідно терміново інвестувати, щоб затримати те, що дійсно неминуче. Ви дійсно думаєте, що ви повинні вдатися до нездорових, хворобливих процедур, які нібито роблять вас кращими, молодшими?

Принципи краси 21 століття можуть бути чітко визначені як аномальні. Це краса на стероїди, які поширюється як вірус у всьому світі. Що страшно! Коли ви будете розуміти, що Зробіть ці штучно створені правила, щоб зберегти нас під ілюзією про наші зовнішні дані? Ми не можемо просто насолоджуватися нашим характером, ми повинні слідувати канонам краси, які сучасне суспільство нав'язується на нас.

Але ви знаєте, що? Я втомився від неї. І я хочу сказати собі, зупинитися. І запитайте всіх, щоб зупинитися і пам'ятати, що ми дійсно є і те, що ми дійсно хочемо в житті.

Немає, хто ніколи не зможе задовольнити критерії краси 100%.Зацікавленою оболонкою є те, що ми повинні бути зацікавлені в інших людей. Тільки наші душі – пам’ятайте, що назавжди.« » » » » » » » » » » » » » »

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ok.ru/clfclub/topic/66121091804106