Про любов

Не потрібно говорити про почуття. Я в боці. Я не можу стояти. У мене немає таких почуттів; я ніколи не був; я ніколи не переживав нічого подібного; я не впевнений, що я коли-небудь буде; я не знаю, чи можу я бути таким почуттям; я просто ревнощі (не може бути болючим з багатьох причин). Але головне, коли ви поговорите про ваш хороший, болить у мене. І я зазвичай сердився про це. Я не можу нести це, і ви кидаєте мене в мій болючий досвід.

Я нагадую вам, що щастя мовчить. Наприклад, два люди повинні знати про любов. А я буду говорити про почуття, що говорять про почуття. Відповідність у висловленні почуття є в'язком. (Psychotrauma знайде віру, яка захищає її краще) Як дитина, я навчився не висловити своїх почуттів.

С ***

Мати не вдалося, не вдалося їх містити: приймати, витримати, виявити емоції, які дитина показала. «Пошукати», «Не торкнутися», «звільнитися від голоду», «добрих дітей не поважають це» – безліч фраз і способів, накладених заборони на прояви гніву, роздратування, незгоди, розчарування, ніжність, любов. Так, так, ніжність і любов.

Всі батьки люблять своїх дітей, і всі батьки щасливо приймають і дарують любов. У багатьох випадках батьки травмують себе і проходять на звичних шляхах контакту з покоління до покоління.

Дитина продемонструвала свою любов, приніс її батькам, але вона не була прийнята, оцінилася або, гірше, покарана. Холодний, підвіска, насильство. "Я не буду це знову, - дитина вирішила, і в дорослому віці, щоб показати почуття. Глибоко в структурі психіки - віра, яка висловлює себе фрагми.

С ***

І ви висловлюєте. І нагадуємо мене про неприємні епізоди з дитинства. Я відразу стала невеликою і нещасливою. Чому ви робите це для мене?Зупиніть шаутінг про свою любов!

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...