У вас є наука, Іван Петрович?

У своїй попередній роботі, за невелику додаткову плату, я погодився відкрити спільні вхідні двері вранці в будинку, де розташовані офіси та офіси інших компаній, а ввечері, відповідно, закрити. Прибув на робочій половині години на початку, щоб не змусити інших чекати і підготуватися до робітничих робіт.

Зима, як звичайно, я прибув рано, відкрив передні двері, і сидів на чай. І після того, як я зрозумів, що вже почався робочий день, і не було душі в офісному центрі. Я думав, що вона була... Але не було нічого, що я можу зробити про це, тому я тримала сидіння в моєму офісі і працюю. Зателефонуйте:

до У вас є наука, Іван Петрович?! непристойний голос Марини, який працює в одній будівлі, вигнати в трубі.

- Що? Чому ви йдете мені, як це?

- Чому ви не відкрили двері ще? Чекаємо Вас! Де ви, будь-яким чином?

Я почав сумніватися у власній адекватності. Дивитися... Я, прямо, я в офісі, мій розум. Так я відповідав як можна спокійно:

- Я на роботі. Я не знаю. Я повинен вийти і відкрити двері, так що ви можете прийти?

до Ох, шкода, будь ласка, Іван Петрович ... — тихо вичавлений Марина і кинув виклик.

Виявилося, що Марина прийшла до роботи, що рано вранці і навіть не спробувала відкрити двері, з якихось невідомих причин, що я ще не був. Тексти пісень, а це означає: Більш того, вона і кожен, хто прийшов після того, щоб переконувати мене, що я повністю втратив свою славу і не прийшов до роботи!

Дякую, людина.

Пикабу.ru/story/ya_okhrenel_4875493