7 Питання Google Stopped Запитати в інтерв'ю

Для того, щоб навіть отримати інтерв'ю в Google, потрібно бути людиною чітко видатною. З усіх країн, які приходять, і наполегливо вирішують складні проблеми, для яких цей робот став відомим. Але є 7 питань, які Google має чітко застарілі. В кінці вирішили відмовитися.

Веб-сайт Ми запрошуємо вас перевірити ваш розум і спробувати перевершити деякі з найбільш розумних людей на планеті.

414176

Я хочу знати відповідь: годинник 360 градусів, і кожен час рука обертається 30 градусів. У 3:15 хвилина рука буде рівно три годину. Але час рука буде 1/4 між три і чотири години. Мульті 30° від 0.25° і відповідь 7.5°.

Я хочу відповідь. Якщо на квадратній кришці поміщається в каналізаційний отвір не під прямим кутом, він відразу не зникне. Це не станеться з круглою кришкою.

Хочу дізнатися відповідь на її розрахувати, звичайно, неможливо. Важливо дати вирішальну відповідь на це питання, а не бути змащеними в привидних кон'єкційах. Як $10 для вікна.

Я хочу знати відповідь: Поставити золото серед 51% команди.

Я хочу знати відповідь точно 22 раз.

Я хочу знати відповідь Він припинив на ворожому полі в Монополі.

р.

Я хочу дізнатися найкращу відповідь: База даних є місцем, де зберігається багато інформації. Це допомагає людям запам'ятовувати речі, які важливі для них, і зараз йдуть відтворити зовні.

ЗАМОВИТИ Бізнес посередник

Дивитися також.
15 Логічні питання в інтерв'ю Google
10 думок Папи Франциска стосовно Google

Сайт: www.adme.ru

Tags

See also

New and interesting