Де ви не очікуєте

Він сидів на кухні приготування кави. Сьогодні це день, і він планував його провести в тиші і солідності. Його сила повинна бути відновлена, і він особливо любив тих рідкісних днів, коли він зумів провести їх самостійно.

Він прокинувся пізно. Він ще не був подряпиною або гойдалкою. Він просто бажав кави. Сильний і запашний, щоб почати свій добре збережений день робити нічого.

Непристойний дверний дзвінок зробив його остаточно прокидатися. Сплавляючи білий пухнастий робе і розгладжуючи його тоноване волосся своїми руками, він пішов відкрити двері.

Вона була на дверцятах. Гарненька shabby, і майже перемогла. Але ще так дорогі і красиві. Його найкраще.

Херсон

Він несвідомо вніс свій будинок. Покинувши її велику сумочку на підлозі, не знімаючи її взуття, вона прогулялася в вітальню і впала в улюблене біле крісло. З її головою закрили і очі, вона сказала в втомився голос:

до Не пропустіть мене. Я тут. Зайдіть в цей час. Я не можу зробити це більше.

Не чекав її. Вона була остання людина, яка хоче бачити сьогодні. Але я зміг позбутися від банального:

- Тире?

Приймав цей вітання як запрошення на діалог, він був енергійним Позбавляючи її взуття і ноги під нею, вона сиділа більш комфортно і почала говорити в її красивому голосі.

- Ви не знаєте, як втомилися я. Я не маю зайвих сил. Альона. Всі Робота Сім'я. Діти. Батьки. У будь-який час ви йдете і перевірте все. Зроби всіх щасливих. Я не можу зробити це більше. Хочу покинути все. І перебування тут з вами. Вранці підбирають плоди в саду. До пляжу вдень. Увечері, погляньте з балкона. Це небо. Гори і море. Щоб бути з вами і не думати про щось інше.

Він взяв глибокий дихання і не приховує подразнення. Порушився рідкісний день. Він любив її занадто багато. Кожен раз він навмисно маніпулює її.

«Я дуже втомився від цього». Я чув, що пісня сто разів. І кожен раз ви це робили, ви це робили. Я даю вам залишитися, і як це все кінець? Дуже швидко, все вийшло нудно, і ви почали просити його назад. Я поговорив, я хочу, щоб дати. Я був готовий до будь-якого. До тих пір, поки я не даю тебе. Я зроблю тебе, і вам не потрібна моя допомога. Ви відхиляли мені сто разів. І світ я жив. Вам потрібні пригоди, страждання, сяйво подій, труднощі, радість, які я не можу дати вам. Я не маю їх. Тексти пісень, а це означає: І мій спокійний і виміряний життя дратує вас. Що пішов з вами знову?

- Я не знаю. Але цей час він був важче. Країна на війну. Діти хворіють. Батьки старіють. Бізнес важко. Не допомагає чоловікові. Здоров'я не вдається. Я просто видихала, вона відмивається в одному диханні.

Ви знаєте, що це не важко, ніж раніше. Не менше цього часу на голову і діти живі. Мама здорова і близько. Ви в оточенні людей, які ви можете притулити. Тільки ваша гордість не дозволяє. У вас є пристрасть, що дає вам силу. Тексти пісень, а це означає: І ваш чоловік не турбує вас більше. Ваша внутрішня ядра не може бачити це. І здоров'я? Це просто операція для відновлення бачення. Зроблено сотні тисяч людей і життя краще. Так я шкода. Не про це. Візьміть ваш торбу і залиште. Я не готовий до вас.

Вона знала, коли вона не була безпорадно сперечатися з ним. Вона витримала мовчки з її крісла, і не кажучи вже про щастить, закривала двері за нею.

У п'ятнадцять хвилин вона прокине з анестезії на робочому столі. Вона буде носити щільний бинт. Я не знаю, чому, дивитися на світ по-різному.

І Він?

Повернутися до роботи.

І це дивно задоволення, щоб бути ангелом Guardianа.

Автор Олена Клименкова, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/My40Club/?fref=ts.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное