Що робити з

Я довгий задумав цей пост, хоча важко писати - слово втечу. Можливо, тому що тема гостра для мене: Я був відступником і один на кого, за фольклором, вода здійснюється. На кого, як кажуть, балкони падають.

Я чув це, страшно: «Що ти хочеш від мене?» Що таке апологія? Але я зробив нічого неправильного, і я не торкаюся. й

Або, іноді, ви чуєте в відповідь - Я бачу, добре, я бачу, шкода, але це, з якоїсь причини, не робить його легко.

Ліричний відступ.

Ми не знаємо, що наші слова або дії можуть бути.

Що здається нешкідливим або прийнятним для нас може безглуздим і несподіваним.

Ми не завжди знаємо, як інші твори, де є кнопки в душі, чутливі місця і рани, про те, що наша випадкова дія або слово він або вона може пошкодити.

Будь ласка, зв'яжіться з нами Він робить вас некомфортним і винним. А сердитися на людину, яка змушує нас відчувати себе погано. А якщо «не бути винним» в внутрішній реальності також означає «поганий» - це ненадійна.

І я хочу, щоб вийти з такого контакту: відхилений - потім фольга. І так як я не відповідальний за зміст вашого внутрішнього світу, я залишаю вас чіткою совістю.

А що хоче відступник?

Я писав тут (вважно) не про повних маніпуляторів, а про ситуацію, де постраждала людина або травмується деякими нашими діями або словами, і так дорого, щоб ми готові залишатися поруч один в цій непростій ситуації. Що потрібно дати йому, щоб він нарешті міг піти і рухатися далі?

Тепер починається частина, яку я шукаю, але я спробую.

У віці, і всі поранені особи повинні визнати реальність свого досвіду.Це так просто - впізнавши свою реальність. «Я можу бачити, що ви в багато болю». Я знаю, що я торкався тебе. І якщо ви шкода, ви можете додати, "Я знаю, що побачила тебе, і я бачу."

Все про «Я бачу» не «Я бачу», що, здається, відступник кроку вище (і, до речі, є мета маніпулятора). Дуже часто «Я шкодую» дуже достатньо для льоду, щоб розтопити і біль, щоб вийти і випустити.

Так само в будь-якій ситуації, де ми підтримуємо людину, яка перебуває. Ви можете привернути увагу травматолога до об’єктивної реальності так само, як ви хочете (наприклад: «то ви були самостійно, але помітили, я зараз поруч») – це може сприяти, але це не загоює рану, не дозволить вам жити біль і піти далі.

Людина ніколи не буде йти далі, поки він визнавав реальність свого досвіду.

Я був одним, щоб цитувати Жан-Марі Робін. Я чув це рік назад, але це тільки зараз повністю зрозумілий. Видання

Автор: Наталія Суявова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: indiansummer1.livejournal.com/257308.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное