Секрет міцних відносин: 7 «плюс» – 1 «мінус»

Повідомляємо, що зв'язок було гармонійно, потрібно слідувати за правилом: сім «плюс» – один «мінус», сім «морква» – один удар «взуття».

Іншими словами, за сім днів щастя, виводиться з життя. За 7 хвалі, один знак. Для семи надихаючих вироків, є критичним.

Я не знаю, хто обчислює цей номер і чому потрібно його дотримуватися, але є щось в цьому шаблоні. У зв’язку із значним зносом добра. Важкий бік, в рази.

Тоді загальне почуття відносин з партнерами буде: «ми всі хороші» або «ми любимо один одного». й Зіткнення з одного боку? Що таке? Ми входимо в відносини, що утворюються особистостями, з їх потребами, інтересами, сценаріями, так без конфліктів – ні. М'який або жорсткий є ще однією справою.

Якщо не існує «мініс» або люди думають, що вони не існують, то ми можемо припустити, що відносини є недосяжними, неглибокими або партнерами призводять до паралельного життя один одному.Конфлікти просто вказують на те, що відносини живі, люди все ще мають щось, щоб зрозуміти.

Часто буває, що в зв’язку з сім’єю «підготовки» – один «добрий»й За два тижні я не пишу, потім одне текстове повідомлення було радою для іншої сторони. Щодня скандали на тиждень, після чого виконали один запит – щастя. Зволожений протягом декількох днів, потім колись сказав, як догляд - людина має щось для засмаги.

І він тримає останню формулу міцніше, ніж будь-які шейки. Це дивовижний механізм співзалежних відносин. Позбавити гори нещастя на людину, а потім дати невелику частину щастя - поцілунить руки з вдячності.

Звичайно, це всі травми. Звісно, з батьківської сім'ї, він погоджується з тими, хто пропонує співзалежні відносини сценарій несвідомо пропалювалися. І болить, і це погано без кінця і без краю, але є «морква», людина думає і тим самим заспокоює себе.

Любов, де є сім плюсів і один мінус. Життя, людина, зміна любові. Має багато світла, розуміння, натхнення, розвиток. Дуже багато історій. Тим не менш, ви можете отримати лише шляхом подолання програми хворих відносин, знищення звичних сценаріїв. Розуміння – це шлях до щасливого життя.

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: pticavpolete.com/pravilo-garmonichnyh-otnoshenij.html