Коли ви по-червоному ганчі для людей навколо вас. . й

Іноді інші реагують на що-небудь в нашому червоному тканині: вони показують подразнення, страх, підвищений інтерес до нас. Сильні і несвідомі почуття для більшості випадків викликають інших, які хочуть коментувати або скасувати, покласти етикетку, оцінити.

У нас така якість не погана сама по собі. Тим не менш, як дитина, завдяки такій бульбації, ми приїхали до іншого висновку: так як багато людей «clung» мені з цим, це означає, що це погано. Що часто червона тканина?

• Примус.
  • впевненість в собі
  • передній
  • сексуальність
  • особистість
  • Особливості емоційного реагування
  • Огляд
  • гроші, успіх і т.д.

Випадок в точці:

Про красу повсякденного і впевненого у собі - клієнт кисті, коли вона чує її.

У терапії створюється довірчий простір, щоб безпосередньо обговорити з'являються реакції.

до Що відбувається з вами?

до Ви побачите мене з вашим впевненістю. Ні, я заздрю тебе, ти красива, і не сумніваюсь про це.

Бажаєте говорити про себе так впевнено?

- Так, але я не схожа на мій погляд.

Тоді вони можуть працювати з сприйняттям зовнішнього вигляду клієнта.

Що дає вам силу і відвагу? Знаючи те, що «ми» і що не є. "Майн" - це відкрита впевненість у собі красу, "завтра" - реакція клієнта.

Уміння бачити, коли ми доторкнуємось до болючих тем інших людей, які допомагають:

• Ми не відмиваємо або шумаємо себе для реакцій інших до нас.
  • Самооцінка стає безкоштовною з цих реакцій.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Цікаво, якщо інші відреагують болісно до наших досягнень, ми можемо легко розпізнати його як заздрість і не приймати його особисто. Це важко, якщо вона була такою, що так як вона була дитиною. Напевно, кожен має щось, на думку інших, завжди був «доо»: занадто чутливий / боляче, занадто струганий, занадто сексуальний, занадто життєрадісний / безтурботний, прямий.

Окремою любов'ю шахти є звинувачення в чомусь не зовсім зрозуміло: занадто бразен, самопізнання, впевненість в собі.Якщо ви запитуєте, що це означає, ви можете знайти, що це не те, що ми можемо дозволити собі багато, і не достатньо звикання. У зв’язку з тим, що вони відреагували нас з дитинства, ми повинні нести цей тягар болючої реакції когось з дитинства, відлягати себе всім іншим людям невдоволенням, «до причин у собі». й

Наскільки мені проста правда: іноді це не про вас.

Як дитина, мій зовнішній вигляд часто піддається різним коментарям, і я використовував, щоб подумати, що щось було неправильно з нею. І були різні мотиви коментаторів: від відхилення власного зовнішнього вигляду до ніжності світлих хнубно-несених дівчат. Тільки зараз я спокійно приймаю такі коментарі. Я знаю: краса в очах страху.

Все повертається в норму: 6 років тому, я був в місці клієнта, а в місці психолога – прекрасний терапевт, недавно психолог – мене, і клієнт – мої красиві клієнти.

P.S. Дихати, ви працюєте важко мати і грамотно використовувати те, що у вас є: успіх, відновлення, впевненість, гроші, спонтанність і відкритість, краса, чутливість, право бути самі. Не дивлячись на те, що вона не дивиться на інші.

Вони ревнощі – так вони теж можуть, безглузді – вони навчаються розпізнати своє значення для них, вони олені – вони повинні стати більш незалежними, вони сердитися – вони прийматимуть це самі. Ви це робили!

Автор: Анна Негрева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! й

Джерело: annanegreeva.ru/kogda-ty-kak-krasnaya-tryapka-dlya-okruzheniya/