Waris Locky: Я люблю свободу в роботі.

Інтерв'ю з маркетологом, власником маркетингового агентства CROSS-POST Varis Locky За результатами 2015 - ТОП-10 кращих інтернет-маркетологів Росії за версією UniSender. Сертифікований фахівець курсу «Пектор онлайн-маркетингу» Університету Нетології, 380 академічних годин.

Автор онлайн курсів:

Основи інтернет-маркетингу

Інтернет-маркетинг: від ідеї до першого клієнта

Інтернет-маркетинг для власників бізнесу

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Дуже цікавий шлях. Я довго працюю. До речі, в галузі, що видали з маркетингу, я був урядовим службовим, що працює з молодіжною політикою. Одного разу я вирішив зробити щось з себе. Я бачу свою роботу і почав досліджувати сфери, які будуть найбільш цікаві для мене. Я швидко зрозумів, що бізнес – це кров грошових потоків світу, а маркетинг – найкраща його частина.

І так як я хотів зробити свій власний бізнес і розвивати його, я вибрав маркетинг. Починав пошук і просування різних проектів. Я створив власний персональний сайт, його легко можна знайти в будь-якому пошуковому двигуні, просто набравши ім'я. В результаті випадкової серії подій я зустрівся з директором клубу KROSS Boris Litvak. Я почав працювати на ринку. Що було точно 4 роки тому. З того часу я вирощував стати маркетинговим директором і став засновником онлайн-академії клубу.

Які плюси і мінуси в цій області?

Ну і я вже окреслений, маркетинг є основою для будь-яких продажів в бізнесі. На мій погляд немає. Оскільки це поле можна використовувати якнайширше. Почати з того, що всі ми продаємо себе як спеціалістами, закінчуючи продажем будь-яких послуг і товарів.

Ми зіткнулися з тим, що дуже важливо розуміти процеси, які відбуваються в свідомості людей, коли вони приймають рішення про купівлю. Відповідно, людина, яка володіє мистецтвом маркетингу, володіє мистецтвами продажів, і може, а також відкрити деякі з своїх проектів, бізнесу, і допомогти і навчити його кожному. Безперечно.

Про компанію

Компанія CROSS-POST - це маркетингова агенція. Назва досить незалежна, але при цьому відноситься до такого величезного клубу KROSS, в якому люди приходять вирішувати свої психологічні проблеми. Багато хто з них - талановиті фрілансери або власники бізнесу. І як вони вирішують ці проблеми, вони мають інші питання про те, що ми робимо з бізнесом? Який найбільш вигідний спосіб подарувати себе? ?

Для того, щоб допомогти їм отримати відповіді, я вперше почав курс онлайн-маркетингу, а потім почав окреме агентство. Моє головне завдання – допомогти нашим клієнтам покращити рекламні кампанії, їх просування в Інтернеті, подавати себе і свої проекти.

CROSS-POST також можна інтерпретувати як «після CROSS» для людей, які пройшли серйозну психологічну підготовку і вибирали конкретні інструменти для вирішення своїх проблем.

Також це перекриття з багатьма умовами, які безпосередньо використовуються в інтернет-маркетингу, «пошта» є інформацією в соціальній мережі, яка безпосередньо базується на просуванні, є також такий термін «перекладаючи», тобто коли однаковий пост публікується одночасно в декількох соціальних мережах. В цілому назва досить багатогранна.

Яка особливість Ваших послуг?

На сьогоднішній день, після аналізу того, що відбувається у світі маркетингових тренінгів, я зрозумів, що ця ніша практично не захоплена. Дуже мало компаній розуміють, що вони роблять. І друга особливість сучасного маркетингу полягає в тому, що немає державної структури, яка відповідає новітнім вимогам ринку продажів онлайн.

Не секрет, що наша публічна освіта дуже розумна, і багато більше навчаються з підручників 30 років тому, нічого нового в цьому напрямку. І Інтернет ще не стоїть на хвилину. Відповідно, існує можливість зайняти цю нішу, оскільки необхідність вивчення інтернет-маркетингу в наш час дуже високий.

Ще одна відмінна риса моєї компанії полягає в тому, що я практикую, і відповідно, більшість з яких я кажу, відразу ж підтверджуючи практичні приклади, так як модно сказати в бізнес-середовищі «кейки».

І знову, багато маркетингових випускників, які я поїдаю в теорії. Вони дуже вмітно обирають різні умови, але на практиці не можуть бути в змозі, наприклад, для аналізу статистики сайту, створення будь-якої рекламної кампанії. Відповідно, мій унікальний варіант, що я пропоную прості і зрозумілі маркетингові рекомендації, в той же час я готовий продемонструвати роботу конкретного інструменту в практиці.

Хто зацікавить і корисний у ваших послугах в першу чергу? Хто ваші клієнти?

Для тих, хто хоче розпочати бізнес і тих, хто вже має один. Це люди, які пропонують певні послуги та продукти, і вони хотіли б збільшити трафік за допомогою Інтернету. Щоб зробити це, потрібно взяти ряд кроків, наприклад, визначити їх цільову аудиторію, призначити цільові сторінки, до яких вони принесуть своїх відвідувачів, виявляти джерела трафіку і переконатися, що ці відвідувачі стануть постійними клієнтами.

Що вам подобається ваша робота?

Я люблю свободу в роботі. Свобода і творчість. Я отримую багато задоволення від збору даних, аналізу, виготовлення припущення, а потім її пагонів.

Текст і фото Олени Мітяєвої, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: cross-club.ru/