Гаряча можливість? Ризикові поети конфлікту!

Кожен хоче зрозуміти: розуміючи дружину або дружину, розуміючи дітей, розуміли батьків, розуміли колеги, призми, лікар в клініці, контролер в візках, продавець в магазині і всі інші, які не включені в цей список – незалежно від того, як часто або рідко ми їх зустрічаємо.

Важко пояснити те, що потрібно розуміти нас, але легко описати це незвичайно приємне почуття – «Я зрозумілий. й

У цей момент кожен відчуває, що вони отримали те, що вони завжди бажали: право бути такими, що вони відчувають себе.

«Я розумію, чому ти сердитися на мене», «Я розумію, чому ти чуйна на мене», «Я розумію, чому я заспокоївся настрій», «Я розумію, чому ти боїш мене. й

Я дивлю, скільки ви чули ці слова в домашніх умовах або на роботі? Цікаво, що ви часто сказали їм будь-кому? Цікаво, Що кожен хоче чути, кілька людей готові сказати!

«Я розумію, чому ти мене зрадився». Я впевнений, що більшість людей припинили дихання від страху, або вони вже взяли дихання, повною з повітрям, щоб висловити свою хвилю.

Відповідність у відповідь на почуття та реакції іншого є найбільш поширеним способом спілкування.

"Чому ти сердитися?" Не сердитися, Чому ви відключилися? Немає нічого, щоб бути застарілим. А потім є найбільш поширена фраза: «Це ваша відмова!», звернувшись до переліку протоків, в тому числі тих, які не робили.

А потім "Що робити, якщо ви ..." «Я буду в своєму місці...»

Неприємна форма діалогу — як монолога — зазвичай переривається слабкими або неадекватно агресивними спробами захистити людину, яка поспішає взяти перший крок і говорити.

Прийняття ризику висловлювання Ваших почуттів, висловлення вашого невдоволення, не є способом засвідчувати ситуацію, це спроба прийняти перший крок від прихованого конфлікту і напруження для поліпшення відносин.

Ви думаєте, що це важко? Не всі! Ви просто повинні почати з себе, прийняти, що ви можете бути неправильними: Я бажав краще, але він виявився як завжди. Що інше – наша дитина, дружина, колегія, підлеглість – це не повна копія нас, подумає по-різному, відчуває себе по-різному, хоче різним. І зрозуміти це, ви повинні піти через багато конфліктів, повстанців і примирань, які є єдиним способом поліпшення людських відносин.

р.

Щоб зробити це, просто спробуйте після того, як хтось: «Я сердитися на вас, resentful, боїтеся з вами», щоб ризик попросити: «Чому?...» ... і чекати відповіді!

Автор: Ельвіра Хмельницька

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: elv.by/xotite-vzaimoponimaniya-risknite-pojti-na-konflikt/