Ви завжди маєте вибір.

Залишити коментар -Виберіть свої емоції.

Книга ВіктораФранкла, людина в пошуку Значення, ілюструє, як важливо, щоб дізнатися, як керувати своїми емоціями, а не дозволяючи їм контролювати вас.

Під час Першої світової війни доктор Франкл був заарештований і розміщений в концентраційному таборі. Він почав спостерігати людей навколо нього. Реакція в'язнів до їх загальної страшної реальності була дуже різною. У Франклі виявили, що ті, хто впав у розпад і просто давали не вижити довго.

Ім'я *

Ви коли-небудь чули інших людей, які говорять про те, що "Мій чоловік робить мене божевільним", "Ви робите мене сумно," або "Це робить мене пригнічений?" Це дуже поширені вирази, і якщо ви слухаєте себе, ви знайдете, що ви використовуєте їх занадто. Але якщо ви думаєте про це трохи, ви усвідомите, що ці види виписок дійсно досить смішні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Не дивлячись на те, що емоції ви відчуваєте. Ви не можете контролювати всі Ваші думки, емоції та дії. Ви не знаєте, що це сталося, тільки ви можете вибрати, як ви відчуваєте.

Багато хто з нас незважаючи на те, що вони можуть бути свідомо контрольованими. Дійсно, негативні емоції часто є природним реагуванням на певні події і відбуваються так швидко, що ми не встигли запобігти їх з боку. Так, якщо ви не пізно на зустрічі, то нехайно нервуєте. Якщо хтось занурить вас, ви автоматично подразнені. Якщо хтось захочився або пригнічує вас, ви відразу сердитися.

У нас є неприємні події. Якщо ви не можете керувати своїми емоціями, ви автоматично відреагуєте. Якщо ви намагаєте себе автоматичні реакції, ваш підсвідомий розум буде використовуватися для них і почати давати вам ще більш негативні емоції на основі ваших «поваг» в подібних ситуаціях в минулому.

Однак, що ваша реакція на неприємну ситуацію в минулому, не означає, що ви повинні відчувати себе таким же чином в подібній ситуації в майбутньому.

Щоразу щось неприємне для вас, ви зробите новий вибір і визначте, як ви відреагуєте. Так що ви можете вибрати в минулому, ви завжди можете керувати і реагувати на це. Минуле не обов'язково визначає майбутнє.

Правда про емоції, що ви завжди маєте вибір. Ви завжди можете вибрати те, що ви відчуваєте щось. Завжди. Розуміння цього факту в собі розширює можливості.Ви робите історію власних почуттів.

Ви можете вибрати які емоції, які ви хочете відчувати себе в певних ситуаціях. Звісно, ця здатність непросто, її розвиток вимагає терпіння і наполегливості, але це можливо.

Наступного разу ви переповнені негативними емоціями, зупинятися і думати про те, як це сталося поетапно.

Ви можете відчувати, що емоції затримали вас, але ви знайдете, що ви насправді "з'ясували" їх.

Вчимося свідомо обирати емоції замість автоматичних наступних шаблонів можна розвивати і покращувати.

Тепер ви знаєте, які заблоковані емоції і шкоду, які вони можуть викликати, і наступного разу ви знайдете себе в неприємній ситуації, ви можете зупинитися і думати, перш ніж ви автоматично починаєте страждати.

Коли щось неприємне для вас, не відреагуйте. Зупинити його. Подумайте про це. Подаруйте себе, «Чи буде мені більше, негативних або позитивних емоцій? й

Позитивні здібності, ймовірно, виграють, я думаю. До послуг гостей безліч чудових почуттів. Нижче наведено список позитивних емоцій, які використовують його на найбільш ранній шанс:

Список позитивних емоцій

• бетмен
  • Рівність
  • Видатність.
  • Беневолюція
  • веселощі
  • Адмірація.
  • Наречена.
  • Проживання
  • Види.
  • Довіра.
  • Дружба
  • Десер
  • Астонішмент.
  • Проценти
  • Любов.
  • Кардіоз
  • Про нас
  • Надія.
  • Проживання
  • Затвердження
  • Антикрипція
  • Зареєструватися
  • Кованість.
  • Йой.
  • Реверс
  • Вологість.
  • Компасіон
  • Калмість.
  • Щастя
  • Плеймейт
  • З повагою
  • Налаштування.
  • Сприяння
  • Задоволення
  • Додаток
  • Зручність
  • Амбіція
  • Генрозити
  • ентузіазм.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: loveread.ec/read_book.php?id=55780&p=62#gl_97