Терміни догляду: здоровий догляд і не так багато. . й

Догляд за здоровим і не дуже

Подбайте про інших. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Однак, незважаючи на «красу» дії догляду за іншою особою, з психологічної точки зору, догляд здоровий і не дуже здоровий.

Нездоровий догляд передбачає формулу, яка «на одному і той же час, я можу подбати про будь-які мої інтереси, які самопізні, або ваші, які є співмірними.» Помічник бачить ситуацію як «навіть свої інтереси або шахту» і обирає «приємства» як важливіше.

Такий догляд передбачає незамінну жертву власних інтересів, сприйняття власних та інших інтересів у конфлікті та несумісних за сутністю.

Нездоровий догляд мотивований, з одного боку, почуттям власної гідності, відсутністю «легального» права подбати про себе, без почуття сором'язливості або провини.

Надмірне самозниження, характерне для нездорових працівників, нерідко виникає у тих людей, які обтяжують хронічними почуттями провини та/або власної гідності. І дія карбування, що базується на такому самодостатку, є таким чином, щоб якось поліпшити самооцінку.

Парадоксально, з іншого боку, нездорова особа, яка прагне відчувати себе самодостатньою вартістю при прийнятті відповідальності за життя іншої особи. А іноді, не приймає, але відповідальність за життя іншого. Він має невідкладну потребу бути великим і важливим в очах інших.

Нездоровий догляд
  • по догляду за хронічно жертвами своїх інтересів;
  • По догляду за автомобілем, як він бачить, незважаючи на те, що людина, яка доглядає за реальними потребами.
  • Кар'єра подбає про подолання «не» жертви його догляду, коли потерпілий не потребує догляду і навіть попсує його.
  • значними інтересами автовласника переносять на пізніший, незначний;
  • Помічник сприймає свої інтереси як самопізнання;
  • Помічник знає краще, що людина піклується про потреби.
  • Помічник лікує свій підопрід з життю, як слабкий, нестійкий, незакінчений.
  • по догляду за людьми, скажімо"Не";
  • Кар'єра відчуває свою гідність тільки якщо він виконує функцію для іншого, так як якщо це основний захід його значення.
Охорона здоров'я
  • Звертаємо увагу на почуття іншої людини. Допомагає легко доглядати. Так що ті, хто приймає допомогу і не відчувають слабких і неповних.
  • Зрозуміємо потреби іншої людини і докладає зусиль для виконання своїх потреб. Помічник припускає, що він піклується про те, що він потребує.
  • Це природний прояв важливість іншого. Якщо хтось інший важливий для нас, ми піклуємось про них.
  • Повага для тих, хто піклується про вас. Побачити інші максимально рівні.
  • Один з будівельних блоків тісних відносин.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/notes/%D0%B0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D%D0%B%D%D%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%D0%D0%B%D0%