Помідори в відро: супер ранній урожай!

Бакети вирощування томатів

При вирощуванні томатів у відро, плодоношення завжди два тижні раніше, плоди щільні, не водяні, великі і не тріщини, врожай значно збільшується і плодоношення цих рослин довший.

Як ми пояснимо ці результати? При звичайній посадці томатів в ліжку температура грунту на глибину коренів становить 25-30 см, близько 10 градусів завжди менше, ніж на поверхні грунту.

р.

Висока теплопровідність металевих відро забезпечує швидке нагрівання грунту в відрох. У зв'язку з потеплінням грунту в металевих відрох, процес росту рослин різко прискорюються, а надходження поживних речовин до коренів рослини підвищується. Це забезпечує раннього дозрівання фруктів, збільшення врожайності та великих томатів.

Відро. Він може бути металевим і пластиковим, без дна. Але пластмаси не останню довжину. Об'єм відра повинен бути не менше 10 літрів.

При такому способі посадки не потрібно заміну грунту в теплиці. Зміна грунту в відрі не складно.

Грунт для висадки томатів в відро можна приготувати двома способами:

• Підготовлений останній літо + Блискучий 3 (найкращий варіант);

• земля з огірковим ліжком + золи, ретельно перемішати.

Помідори краще ростуть на свіжому грунті (конпост).

місяць перед висадкою розсади в теплиці, висіваємо бічнірати. Я волію. фіцелія Будує велику зелену масу і здатний приховати всі землі в теплиці.

Я висаджувати помідори на відстані 60 см від одного. Я кладаю відра прямо на боці.На дно відра я кладаю ручний пухир + півсклянки золи + 10-15 см міжмітентного компосту.

Перо, що обертається в одному сезоні, випускає тепло для коренів, це чистий органічний кремній, що робить судини рослин дуже міцними, і вони трохи впливають на різні захворювання.

Вода дуже багато, не менше 3-5 літрів води на кущ, потім висаджувати розсаду томатів і залити компостом, не більше 10 см. У теплиці ростуть помідори і бортики.

При боцінах досягають висоти відра, їх необхідно нарізати на корені і укласти по коврохах, бокових обертах, збагачуючи грунт, що діє як добриво.

Другий раз заливаємо компост в 10 днів, не впадаючи до краю відро 10 см.

Грунт у відро мульті будь-які матеріали: комс-сфаг, подрібнена кропива, трава та ін. Розмножуємо грунт в теплиці. Не варто відкрити грунт. Гайський бацил не дає можливості розвитку фітофтореу.

Подальша догляд за томатами така ж, як і для вирощування томатів в теплиці і в саду:

• полив помірний - 3 л на рослину, безпосередньо в відрі, не потрапляючи на листя рослини.

• Необхідно правильно вентилювати теплицю. Температура не повинна перевищувати 28-30 градусів.

• годування 3 рази в сезон з трав'яним настоєм.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8