Перший хата зрізав на 16 років

Сергій Лук’яненкоПідприємець, керівник будівельної команди. Жива в селі Новопетровка Амурської області.Досвід роботи в столярних і столярних умовах - понад тридцять років. Сергій має власний погляд на проблеми провінції та будівельної галузі.

- Привіт, Сергій. Я знаю, що будівництво та столярія для вас не просто робота, але улюблена річ. Ви отримали професійну освіту або дізналися від майстрів старшого покоління?

- Привіт, Марина! Я виросла в с. тайга, а для с. хлопчика, акс настільки знайомий як ложка і виделка. Я не пам'ятаю, хто дав мені. Ви використовували для риболовлі як малюка, забути ложку, взяти ніж і різати ложку з берези барка і гілки по два-три хвилини. Аксе впав, ви самі робимо. З повсякденних турбот я дізнався, що дерево і як його обробити. Крім того, раніше в диференції не знали матеріалів, крім журналів. Навіть готовий бар був рідкісним. Ця кругла колода тепер вважається зкзотика. І перед тим, що практично будь-який чоловік міг зрізати колоду для гаража, заблокувати курчат і це норма, як відправити електронний лист в ці дні.

У віці шістнадцяти років, коли мама не дала їй додому вночі. Я був тоді в дев'ятому класі, перша партія з друзями, пізніми поверненнями, і в результаті почався проблема «гори і діти». Він побудував хата площею 20 кв.м. і оздоровив себе біля будинку батьків. Добра лісу - природа допомогла. 5 грудня 1984 р., коли я закінчив будинок, погода була мінус п'ять. Пройшов в соку без рукавиць. Але що трилер, щоб отримати будинок вже в десятому класі!

Я працюю в столярі з 1997 року. Робота з ясеною, сосновою, кедром, горіхом, дубом, вапном, березом. Я зроблю сходи, двері, прості меблі, грубо, але надійна, щоб говорити, в стилі «прованс».

У 1998 році відкрився пентхаус в Хабаровську. Алас, згорнений невідомим, життя вчив жорстокий урок. Але я не віддаю — поновлю його в 2003 році.

Після того, як він вирішив повернутися в село. Зараз є команда однодумців. Моя майстерня, пилосос. Він побудував кілька будинків і близько двадцяти під ключ, від фундаменту. Але найчастіше люди будують будинки під грубими фінішами, а потім продовжують самостійно, намагаючись заощадити гроші.

У нас є такий вираз «йшов підкорити місто», але в наш час не набагато простіше «захопити село» – провести там, як майстер вашого бізнесу. Де простіше мешканцям провінції, щоб досягти успіху?

Місто є повним спектром можливостей. В той час як молодий, здається, що ви можете перетворити світ навколо, але тихо це світ перетворює вас над, відтіняє ваше здоров'я і кидає вам у сміття. Молоді люди, які приїдуть до міста в пошуках себе, по суті, стають їжею для міських паразитів. З рідкісним винятком. Я б закликав помперів долі. На мій погляд, відвідуючи покраїнску практично немає шансів виростити в місті.

Перша причина оренди рабства. Будь-який виробничий або інший бізнес купується, якщо місяць ви даєте гідну частину прибутку власнику приміщень або територій. Другий втрачений час на дорозі до і після роботи. Час - цінний ресурс. Третя енергія землі втрачається в місті. Земельна ділянка дає силу чоловіка.

- Я погоджуюсь з вами багато. Але якщо ви не купуєте готовий будинок в с., скільки доведеться витрачати на його будівництво?

Виходячи з середніх цін на дачі, якщо ви будуєте комфортний будинок своїми руками площею 50-60 кв.м. метри, це може коштувати 400-500 тис. рублів. Для уточнення: з системою опалення, каналізацією і сантехнікою. Водопостачання в будь-якому місці на будь-якому ґрунті, незалежно від глибини води. Зараз є така технологія. Я знаю їх.

Після кожного 20-25 років сільськогосподарці мають право отримати вільний ліс для будівництва. Чи можливо це зробити?

Так, вони намагалися, але є труднощі в тому, що найчастіше посилки ріжуться далеко від поселення. Не кожен може вирізати і видаляти дерева, тому люди воліють продати їх здобичність лісів на корені.

Які інші матеріали крім дерева вам подобається?

до Тепер оволодіння старою технологією – робота з «кордоном», російською мовою звучить просто: «гілочка». Його переваги – це унікальна природність (Я не схожий на синонім «екологічний»), повна відсутність шкоди організму і унікальне збереження тепла взимку. Ми можемо самі неймовірні форми вашої структури. Стіни можуть бути як прямі, так і овальні, круглі. Вигин під будь-яким кутом. Фантастичний простір! І найголовніше - дешевість, адже глина в усіх регіонах Росії лежить під ногами.

Невисока вартість житла в наш час дуже актуальна. Ціни випливають, реальні заробітні плати між п'яти і десять тисячами в провінції, але люди все ще прагнуть до власного будинку, особливо молодих сімей. Я знайшов інформацію про пуповину онлайн, але я сумніваю це надійне. Як міцна будівля колод і глини?

Дерево руйнує воду і укусає гомілку. Баркхен живе в корі, якщо ви знімаєте кору, ви знімаєте своє житло. А дах будинку не дозволить воді проникати стіни. Дерев'яні містки в Швейцарії 400 років тому що вони знаходяться під дахом. Я недавно побудував магазин і взяв ризик не знімати кору. Я хочу знищити шкідника без кисню. В цілому ці будинки 100 років. У Сполучених Штатах і Канаді ви можете знайти багато будинків і барнів, побудованих за допомогою технології шнурів 100-200 років тому, є такі будинки більш ніж 100 років в Швеції і Німеччині.

Я знаю, що ви людина з макіяжом організатора і з часу намагатися об'єднати однодумців для прибуткових проектів. Арагус у людей бажання створити, а не вегетативно і пити в куточках. Про це

- Федеральне право Російської Федерації 1992 «Про споживчу співпрацю» надає широкі можливості для населення Росії для покращення самопочуття та якості життя. Головною перешкодою є тільки внутрішня незгода, інтрига, ігнорування, ненадійність між собою. Довгий час в Росії. Як перемістити камінь, якщо він заважає проходу? Тільки якщо ми всі разом з вами. Використовуються комерційними проектами, витискаючими людьми, які створюють надлишок продукції, часто чашою супу. Це ж ферма, але в сучасних умовах. Споживчі товариства, в теорії, повинні дати можливість розкрити творчу енергію всього колективу, враховуючи інтереси кожного.

Я пропоную, що резиденти мого села ведуть пасажирський автобус до обласного центру, який значно полегшить життя людей. Фінансово це можливо для кожної сім'ї, а переваги незворотні. Зменшення вартості поїздки навпіл, ревіталізація сільського життя. Молоді люди можуть працювати і навчатися в місті без тягару оренда квартир.

Пропонував будівництво культурного центру в с. з басейном і сауною. Для відпочинку сіл, проведення днів народження, весілля, творчості дітей. Для артеля 10 осіб це не складно, вірити мене. Але селяни знімали, вони просто не хочуть жити в повному розумінні слова. Вони є ностальгією для минулого, коли держава регулює все – від укладання їжі в шкільній їдальні, знання в підручниках, до стандартів виробництва на заводі та новинних програмах. Але це інший час, щоб прийняти вашу долю в руки, використовуючи всі можливості, включаючи закони. Зрозуміти людей це, на жаль.

Р

Коли ми почуємо про формування громадянського суспільства, політичні об’єднання відразу виникають, але змінити своє село для кращого, також прояв громадянської свідомості. Як може бути російська, не за всю країну, але принаймні для маленької Батьківщини?

Одним з засобів є збільшення матеріального благополуччя людей. Тільки матеріально процвітаюча людина здатна думати про теми, що відволікаються від видобутку шматка хліба. Оптимізм і впевненість в майбутньому можливі тільки в безпечному будинку, в оточенні люблячих господарств і в повноти селянського землеробства. Все це може бути надана вільно тільки власними землями, з урахуванням праці та знань.

Ваш будинок і сім'я знаходяться поруч. Але це лише перший етап боротьби за формування національної ідентичності.

Інколи Я читаю в новинах, що будинок згорнувся в якомусь місті, що нові будинки надходять в розпад. Чи можна пояснити, чому це відбувається?

Випадки найчастіше виникають через грубі порушення будівельних технологій і прагнення зберегти на матеріалах за рахунок якості. Оренда будинків і квартир з дефектами. Але корупція в російському середовищі перешкоджає таким гравійним будівельникам, які вони заслуговують.

Як на тему нерухомості в цілому, на мій погляд, найбільш перспективним житлом майбутнього в Росії є сільське господарство. Це компактне поселення двох або трьох сімей, розташованих в дусі і хобі або близьких родичів. У власних будинках з великими ділянками 2-3 га, з власними футбольними полями, баскетбольними кортами, воркшопами, басейнами, печерами, водоспадами, квітковими луками, дитячими гонками тощо.

Міські висотні Розглянуто антилюдські творіння та виклики Для тимчасового проживання студентів можна використовувати максимальний спосіб.

Для комфортного проживання величезної кількості людей достатньо землі в Росії. Тенститут нічого хорошого крім напруженої атмосфери і конфліктів.

Максимальний відпочинок і релаксація, що людина може відчути себе в солідності і створення кута для душі характерним тільки йому.

Чи є у вас інші пристрасті, крім вашої улюбленої роботи? Ви дізнаєтесь щось нове?

Нещодавно я зацікавився натуральним каменем – його роль в ландшафтному дизайні та оформленні інтер’єру. Створення мініатюрних водоспадів в садах перетягують як збиток. Особлива магія в камені - здається гармонізувати навколишнє простір. Каміни, доріжки, паркани для клумб з цього матеріалу також виглядають дуже естетично.

Я помітив, що в невеликих населених пунктах, таких як районний центр або село, краса починає впливати на людей. У них пробуджує бажання зробити свій будинок, двір, який бере участь у краси. Ви можете змінити інші.

Крім того, я поруч з темою загоєння. Ефект лікарських трав на тілі, масаж - У мене є кваліфікація масажиста, медичне кріплення. Я хочу побудувати ванну в чорному кольорі, я почув, як дивовижна вона відчуває.

Будівництво кафе. Я думав про виробництво чистої їжі. Природні продукти є проблемою в Росії. І тут, в Амурській області немає великих галузей, ліси і поля є чистими - простором для землеробства.

Що таке філософія?

Ми прийшли в цей світ, щоб насолоджуватися життям!

Інтерв'ю: Марина Струкова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gazeta.bytdobru.info/statya/5914-pervuyu-izbu-srubil-v-16-let-beseda-s-masterom