Жінки ніколи не дадуть сина, що робить його справжнім чоловіком.

Щоб зрозуміти, куди приходить рана в серці людини, необхідно розуміти основну правду повороту хлопчика в чоловіка. Маскулінність не приїжджає сама по собі, вона дається (або передається)й

Хлопці дізнаються про хто він і що він здатний - від чоловіка або групи чоловіків. Він не може дізнатися про це іншим чином. Він не знає про це від інших хлопчиків, і він не знає його в жіночому середовищі.

Фонд в серці хлопчика буде укладений батьком і батьком пройдуть до нього це найважливіше знання і впевненість у своїй силі.

Батько стає першим чоловіком у житті хлопчика і назавжди залишиться найважливішим чоловіком у своєму житті.

У цей світ запроваджується, і вона є центром його Всесвіту в перші місяці і роки життя. Вона вигодовувала його, занурює його, оберігає його, співає пісні до нього, читає книги, піклується про нього, як кажуть, «як hen. йВона дуже часто дає йому імена, ніжні імена, такі як «мій маленький баран», або «мати радості»,» або навіть «мій маленький друг».

Але хлопчик не може виростити з такими іменами, нехай наодинці ім'я "сон мій соряд" і настає час зміни, коли він починає шукати любов і увагу батька. Він хоче грати м'яч з ним, боротися з ним, провести час з ним в природі або в його майстерні. Якщо батько працює за межами будинку, як і більшість чоловіків, його повернення додому ввечері стає найбільш важливою подією дня.

Жінки ніколи не дадуть сина, що робить його справжнім чоловіком.

Він все одно вдбає матері за консолідацію (наприклад, коли він поламає коліно), але він відправиться до батька в пошуках пригод, щоб отримати можливість показати свою силу і, перш за все, щоб отримати відповідь на головне питання його життя.

Д. Елдрідж, Незбите серце

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/Sattvamama/photos/a.1397496287158447.1073741827.1397124413862301 1875843062657098/?type=3&theater