Тіло і Характер: Я отримав чуже тіло.

Незважаючи на те, що ференологія і фізіогномія визнані псевдоауками і мають сонце на захвату, ми продовжуємо використовувати ту саму логіку, за допомогою якої френологи сто років тому «зазначені» схильність до злочинів у людей з певною формою черепа.

Рідкісно? Пам'ятайте, як часто, коли ви подивитеся на жирну жінку, ви атрибутите певні якості до неї – наприклад, ви припускали, що вона була мережива, або сказали, що «жирові люди мають свого роду і життєрадісна. й

Ви можете бути предметом такого «аналізу» — наприклад, ваші груди асоціюються з вашим сексуальним темпераментом, або вашим філіктом з дитинства.

км

У культурному просторі поява/характеристика паралельна є провідним для створення персонажа, який закріплює і посилює стереотипи.

З певної точки зору я дуже щасливий з культурним багажем. Під час своєї молоді художня література і кіно мій мати пристраснувала про міцних жіночих персонажів, в той час як багато дівчат були показані переважно ніжні принцеси Діснея. Вони були на чохлах – красиві жінки в ланцюгових поштових бікіні або мудрі відьми в тісних сукнях.

У мене є кілька книг від Andre Norton, які не зробили мене виростити почуття, як нічого цікавого було сталося для дівчаток. Це відбувається. Жінка може мати інтелект, особисту силу і силу. Вона може перемогти злий король або дивний, врятувати себе, своїх близьких і всьому царстві.

Немовля вона жир.

Ні в дитинстві, ні в юності, я бачив або читає опис героїнів, як мені. Моя рольова модель не мала круглого обличчя або короткого широкого тіла, що я володів.

Сильний пакет «повність – відсутність волі, ступеності, лазінесу» стає причиною, чому нам дуже важко існувати в органах, які «не підходять нам». й Ми починаємо відчувати, що це об'ємне тіло або це занадто «прості» обличчя, це невелике застою або ці круглі щіки отримали нас «попередження», з таким тілом ще жінка повинна народитися.

Повні жінки в культурі дають місце смішної подруги головного персонажа, турбота матері, непристойна відьма або стереотипна «погана жирна жінка». Серед вже невеликої кількості зображених науковців, митців, музикантів, активного, розумного, інтелектуального та сильного героїня жирних жінок практично відсутні. А якщо вони є, то вони повинні бути «доповідачі їх жіночої природи» і стати красивими і тонкими.

Незважаючи на те, що ступінь жирофобії високий, і це дійсно впливає як секси, хлопчики і хлопчики мають більш рольові моделі. Візьміть Портгос з романів Дума. Велике тіло не заважає йому жити в повному обсязі, щоб бути не «чуйним другом» основного персонажа, але рівних, автономних учасників подій, отримувати жіноче захоплення і секс, показати життєздатність. Коли він діє сміливо, ніхто не говорить, "О, жирова людина може бути прохолодною." Він не сприймається іншими, як аномалія, він у правому праві, він не доводить інших, що він також людина, він сильний і впевнений у собі. Ми маємо щонайменше одну з наших дітей? Який герой?

Вважають, що тіло є відображенням особистісних якостей, а співвідношення «оцінка – характер» чітке і неприпустимо.

Ви можете сказати, що жирові жінки насправді можуть втратити вагу, так що люди навколо них будуть розуміти, що вони не слабкі, але інтелектуальні і творчі. Але з якоїсь причини Лужина з роману Набокова «Захист Лужина» не змушена йти на дієту, щоб світ визнавав його великим шахи.

Жінки маленької стежки, очевидно, повинні виростити так, щоб інші знаходилися, що вони не немовляти дівчата, але дорослі компетентні фахівці, жінки з великими грудями повинні зменшити її з силою думки або хірургічним втручанням, щоб вони перестали бачити як «світловий», так і так далі.

Це невибаглива ситуація, коли ми охарактеризували персональні характеристики на основі наших органів, які не мають нічого спільного з нами і є наступаючим до нас, що дає нам прагнення відмовитися від наших органів – не «форма», яка не висловлює нас як людину.

Якщо ми намагаємось охарактеризувати людей за формою своїх органів (в тому числі наступні ці ідеї щодо себе), то раптом вийде, що Наші органи висловлюють свою особистість.й Жінки, які займаються музикою або візуальним мистецтвом, знають, як організм бере участь при гранні музичного інструмента або в легкому живописі, коли не тільки рука провідних ручних робіт, але і м'яз преса, нога, на якій ви спираєтеся на стійкість, і так далі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тіло, що грає гітару, тіло, який фарбує фантастичний пейзаж. Розмір тіла практично незворотний. Не дивно, що тонкі письменники створюють кращі твори, ніж жирні, або працюють над ними ефективніше. Вага вченого не впливає на ефективність її дослідження.

Через зв’язок між розмірами тіла і особистістю штучний. Він придумав людей, які прийшли до ідеї визначення схильності до насильства за формою чола, а потім усвідомлювали, що це було нецензурним. Розмір вашого тіла говорить про вашу особистість. Форма вашого бенкету говорить нічого про вашу особистість. Ваше захоплення талії говорить про вашу особистість. Період.

Позбутися від цієї ідеї, щоб ви ніколи не мали тіла, який був «місцевим». Ми завжди були вашим тілом, що дає якомога більше можливостей з його функціями - ви читаєте з тими очима, ви проходите з цими ногами. Ви були самі з верхньої точки.

Автор: Софія Єгорова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/positivebody?w=wall-57529824_282821