Як розбити всіх страхів молодого лікаря в одне слово

Не секрет, що навчання для лікаря є тестом. І це добре, якщо під час практики є хороший ментор, який може пояснити і показати все. І якщо ні? Потім в стажах необхідно зробити своїми силами і знаннями. Веб-сайт Він розповідає про веселу дівчину, яка допомогла молодим лікарям боротися зі своїми страхами.

Коли я був ще в медичній школі, я був відправлений до головної лікарні міста на практику. У мене були тільки чудові медсестри, які відповіли всі мої питання і показали, як зробити різні процедури.

А потім один день мав дати кілька дитячих ін'єкцій внутрішньом'язово. Стара медсестра прийшла до мене і сказав:

до Чи можна робити ін'єкції?

- Ноп.

Вона дивилася на мене і не змогла дівчина з восьми років, вказувала на неї і в порядку тон сказав: «Зробимо його!»

Моя рука шуок з страхом і око виворітна, і маленька перемогла в мене з такою впевненістю:

- Приходьте, док, не турбуючись!

Я показав на потрібне місце у великому вигляді. Вводили ліки, знімали шприц і запитали:

- Ви не боляче?

А потім голос «гуїна» Джигурда говорить:

- Нормальний! - і залишає мене в коридорі, шліфування і розтирання щільне місце ... Після цього я ніколи не боївся поставити ін'єкції!

Веб-камера