312
Ці 12 ключів є реальним пошуком! Я роблю подвійну роботу зараз.
Сучасний світ розвивається так швидко, що ми не знаємо наше життя без високих технологій, включаючи комп’ютери. Робота з документами, розважальними ресурсами, інформацією – це вимагає величезної кількості часу, які ви витрачаєте на монітор. Щоб зменшити час комп'ютера і поліпшити ваш ПКСкористайтеся нашою простою талією.
Редакція "Сайт" познайомить вас з простими та стандартними ключами, знаючи ціль, які можуть спрощувати роботу з комп'ютером і заощадити дорогоцінний час.
99045679
Функціональні ключі
Це, я думаю. Знаючи мету для основних функціональних ключів, ви легко опануєте роботу на комп'ютері, і час, проведений на моніторі буде зменшено навпіл!
Якщо у цій статті було корисно для вас, розкажіть друзям про це!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!
Редакція "Сайт" познайомить вас з простими та стандартними ключами, знаючи ціль, які можуть спрощувати роботу з комп'ютером і заощадити дорогоцінний час.
99045679
Функціональні ключі
- Ф1
Цей ключ відповідає за допомогу в активному вікні більшості програм. - Ф2
З цим ключем ви можете перейменувати виділений файл. - Ф3
Цей ключ зазвичай використовується для активації функції пошуку. - Ф4
Відповідна для виклику пошукової коробки і повторення останньої дії в Microsoft Word. Поєднання Alt+F4 допоможе легко закрити активне вікно програми. - Ф5
У практично всіх браузерах, цей ключ виконує функцію «Оновлення». І ви можете запустити презентацію в PowerPoint. - Ф6
Допомагає перемістити курсор на адресний рядок браузера для входу.
- Ф7
Цей ключ допомагає перевірити формулювання в текстовому документі Microsoft Word. - Ф8
Якщо ви натиснете ключ F8 під час завантаження Windows, ви можете вибрати бажаний режим завантаження. - Ф9
Але ключ F9 не дуже корисний для середнього користувача ПК. Не має ніяких стандартних завдань, і найчастіше виконує певні функції в певних програмах. - Ф10
Стандартна мета ключа полягає в тому, щоб викликати меню програми, а іноді близько. - Ф11
Найчастіше цей ключ використовується для перемикання між повноекранним і віконним режимом. - Ф12
Натиснувши цей ключ запускає вікно «Зберегти як...» в Microsoft Word. При поєднанні з ключем Shift зберігає відкритий документ Microsoft Word. Ктрл + Shift + F12 - поточний документ Microsoft Word.
р.
Це, я думаю. Знаючи мету для основних функціональних ключів, ви легко опануєте роботу на комп'ютері, і час, проведений на моніторі буде зменшено навпіл!
Якщо у цій статті було корисно для вас, розкажіть друзям про це!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!
Протягом зими він збирав пляшки і взяв їх на країну. Сусіди сміхалися, але вони не впізнали сайт навесні.
Дієта "Пушинка": легко схуднути на 25 кілограмах і здоров'я не завдала шкоди. Ідеально підходить для жінок понад 40!