311
Дівчата, які відвідали кожну країну на Землі, назвали 10 своїх улюблених місць
Кассі ДеПекол нещодавно стала першою жінкою для подорожі по всьому світу. Країни 196! І вона відвідала їх всього за 18 місяців.
Сьогодні Веб-сайт Вона передає список 10 країн, які вражають її найбільш. Вона заохочує всіх відвідати їх.
No 10. США
Осінь в Новій Англії – це те, що кожен має досвід.
Cassie De Pecol
No 9. Коста-Рика
Підручники, свіжі фрукти, велика музика і вулкани. Що ще можна сказати?
Cassie De Pecol
No 8. Перу
The Amazon Rainforest, місто Aguas Calientes і руїни стародавнього міста Inca Machu Picchu роблять Перу одним з моїх улюблених місць у світі.
Cassie De Pecol
No 7. Туніс
Ви можете відчути дух Північної Африки. І тут просто неймовірна кількість старовинних пам'яток архітектури. І місто Сіді Бау-Сайд, розташувався в 20 км від столиці Тунісу, просто перевернув голову!
Cassie De Pecol
No 6. Оман
Щоб знайти себе у степах і горах, оточених місцевими
Cassie De Pecol
No 5. Пакистан
У Пакистані можна відчути дух істинної культури Азії. І є велика їжа!
Cassie De Pecol
No 4. Вануату
Тут ви можете подивитися підготовку кавою і познайомитися з найбільшими людьми світу.
Cassie De Pecol
No 3. Мальдіви
Він має блакитну воду, найбіліший пісок і найкрасивіші береги.
Cassie De Pecol
No 2. Бутан
Подорож до Тигрського монастиря був схожий на щось з Аватара. Я прогулявся по вузькому шляху між хмарами низького рівня. Молитва закріплюється серед соснових дерев, молитвних коліс, що обертаються в вітрі. Перехрестя мосту над водоспадом, я знайшов себе в кімнаті, де я був повністю самостійним. Після наконечника пастильних свічок та святих реліквій, я зупинився вікном, щоб насолодитися 2,000-футним видом на долину Хималаян.
Cassie De Pecol
No 1. Монголія
Варто приїхати сюди, щоб бути самотньою з персидійною природою і побачити дикі коні.
Монголія виявилася найбільш дивовижним і мирним місцем, що я коли-небудь бачив на експедиції.
Cassie De Pecol
Вибір Кассі знову підтверджує, що країни, які використовують кілька людей, щоб побачити як варіант для відпочинку, може бути набагато більш прохолодним, ніж звичайні туристичні маршрути і популярні напрямки.
Фото instagram/expedition_196, Дуглас J. McLaughlin
На основі матеріалів телеграфу
Дивитися також.
Ця 27-Year-Old will be the First Woman для відвідування кожної країни на Землі
Фотограф подорожі до 84 країн світу, щоб показати обличчя з усього світу
Сайт: www.adme.ru