Якщо ви не любили, це небезпечно для вас.

Незважаючи на те, що ми шукаємо, ми знайдемо людей, які майже в будь-якому місці в житті, з кимось в парі, більш-менш процвітаючим, але майже ніколи не один. І ми можемо також легко, з курсорами дивитися на людей, дотримуватися досить кількох чоловіків і жінок, які, як правило, з відносин для більшості їх життя. Навіть якщо останній керується створенням бажаних відносин протягом короткого часу, то виходить, що вони впадають в короткостроковий експеримент, з якого один з партнерів подається, і цей зв'язок знизився.

Чому це відбувається?

Головною скаргою жінок є відсутність любові. «Я не любив,» або «Я не любив, що багато,» або «розповнений»,

Так само часто чоловіки, які стрибають через відносини, виділяють точно однакову формулу. Це, не любов, не якість, тому, не любити їх, як вони будуть любити.

Я хочу, щоб зробити це ясно, що якщо ви не можете створити теплі відносини, свого роду аналог, який називається любов, то, ймовірно, небезпечне вам любов. Якщо ви не любите вас, то є причини, які ви повинні бути гірше, ніж без вас.

У будь-якому зв'язку, чи є це відносини між чоловіком і жінкою, або відносинами друзів (крім відносин між батьками і дитиною, коли дитина просто не має йти) створюється на умовах, в яких ви краще, ніж без вас.

Чоловік залишається з жінкою, він краще відключається, ніж без неї. Жінка залишається чоловіком, вона краще відключається без.

Як бути комфортним. Метою статті є привернути увагу до того, що у вас може бути щось всередині, що може зробити вас незручним предметом для любові.

Тут ви можете розділити «безперечно» людей на кілька категорій.

Перший вимога, Ті, хто не є.

Ми завжди знаємо, як це потрібно. Поглиблені люди, вони ідеальні, які повинні бути зроблені, як, в якому послідовності і в який час. Ми впевнені, що все лежить на полицях в літровому і фігурному розумінні і всі обряди спостерігаються.

Ці люди просто як швидко і орієнтовані на вибір партнера або партнера.Вони вже мають у своїй голові, що зображення ідеального образу себе і способу життя в пари.

Вимагаючи людину не вистачає вільної енергії, щоб розглянути потреби і картину партнера. Він не має часу, він поспішає виконувати «домашнє завдання» швидше – реалізувати образ ідеального зв’язку, який бажає максимально максимізувати використання ресурсу партнера для задоволення власних амбіцій. Побажаючи людей, які мають проблему – вона працює від «пошуку і зараз», і, як наслідок, є незграбним для чого.

У цьому випадку ключ до гармонійних відносин подякий

Друга категорія людей, які небезпечні для любові досконалості. ЇЇ увагу на деталі і нюанси не дозволяють розглянути конструктивність відносин в цілому«Я можу бачити ліс за деревами». У цьому випадку є дроблення і смоктання дрібниць, що створює ситуацію для партнера, в якому він не відчуває, що він контактує з ним і він сам поважає. У такій парі людина відчуває вторинну на фоні всіх тонкощів і деталей, які так важливі для пікіального партнера.

Третя категорія людей, які несуть в собі любов, непотрібні. самокритикай Люди, які мають хронічну самодосвідомість, і найгірший варіант його, коли виводяться всі думки.й У цьому випадку, у нас є хронічний віск, і він піднімає теми, в яких його партнер не може допомогти йому.

Якщо ж вона є жінкою, то чоловік, який знаходиться поруч, і прослуховуючи свою незадоволеність, відчуває себе неефективним. Прослуховування своєї дружини або подруги, що вона зайва вага, кола під очима, що вона зламала її нігті або що вона не має нічого носити з її фігурою - ряд таких трагедії жінок, які людина не може вирішити будь-яким чином.

І якщо є багато цих трагедії, то людина відчуває себе безтурботним, бо він не може допомогти людині в необхідності. Саме тому надмірно самокритичні люди не знаходять хороших відносин - вони не мають свого роду. І тоді вони будуть намагатися, вкорінені в відносинах і нарешті призначають партнера - знайти несправність з ним. Отже, ми приїжджаємо до четвертого типу незалежних партнерів для довгострокового союзу.

Четверта категорія: люди, які постійно хочеться навчатися Ваш партнер, вказуйте недоліки, захочете його покращити. Це так очевидна або свінгерий В життя приніс тип «низького вчителя школи». Замість того, щоб насолодитися відносинами і подякувати людині навколо них, вони створюють поле, в якому вони відчувають себе, що вони мають право і повинні постійно вказувати на недоліки партнера і недоліки, незважаючи на те, що ідеально не заважає.

У той же час, є ситуація заперечення, що тепер є партнером, ідеально, щоб мати гармонійні стосунки з ним. Таким чином, такі «вчори» за своїми спробами допомогти формувати почуття нижчості. І ці "гуру" потім часто відроджують весь світ, щоб не бути вдячними тим, хто намагався освіченості.

Категорія: кар'єрай Кар’єра – люди, які занадто зайняті. Якщо ви є бізнесменом, дуже активно і дуже креативно зайнятий, то ви можете бути некомфортною людиною для відносин, оскільки це складно для партнера знайти місце в графіку.

А потім, з добре налаштованою особою, партнер шукає місце для себе. Чи може бути ситуація, коли його раптовий зовнішній вигляд або несвоєчасно викликати бізнес-особа. І якщо ми не в радість когось, і його пристрасть не в радість нас, то добре... Це не так, щоб залишити такі відносини.

Але, якщо бізнес людина дійсно любить свій бізнес, живе його, то він, ймовірно, сподобається будь-якій людині з Шляхом, він буде харизматично і надзвичайно цікавим для протилежного сексу. А отже, навряд чи він буде самотнім. Навколо такої печії улюбленої речі завжди будуть люди, бо він хронічно закоханий, якщо іноді тільки в своєму бізнесі.

Що ми робимо? Я зустрінеш тут. Я кажу це знову. Ми створюємо відносини з тими, кому ми краще, ніж без них.

Що краще? Що ми хочемо, щоб ми дійсно хотіли від відносин?

Ідеальні стосунки, дивні, як це може звучати, не створюються для покриття наших потреб тепла, догляду, визнання, доповнити картину одного світу про ідеальне життя в пари і мати дітей. Ноп.

Реальний. Теплі зв'язки створюються з надлишку. Коли ви в повній мірі себе. Виконується у вас в результаті власного шляху, власної здатності створювати в інших і малювати радість у світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Далі ви продовжуєте рости, але Ваше прагнення до досконалості, вашої уваги до деталей, і ваш самокритик значною мірою в своїй внутрішній хімічній реальності. Збережіть свого партнера від заливки всіх етапів росту на ньому, і пришийте його напівфабрикати власних мурах.

Ви можете, звичайно, проконсультуйтеся і поділитися, але не варто приділяти вашому сусіду всім іксітумам внутрішнього діалогу, наповнивши весь простір навколо вас, втомивши свій світ і позбавляючи себе.

Це набагато більш конструктивно видається в галузі відносин деяких корисних результатів, висновки, відкриття. Тоді ви можете мати ситуацію, де ви так багато енергії, яку ви хочете поділитися. Реальна міцність і впевненість в собі дається нам точно за допомогою готових знесен, сформованих висновків і думок до себе - цими знаряддями власної і підтриманої.

Ну, Найкрасивіші зв’язки створюються як найкрасивіша дівчинка, так і ті тіла виготовляються з міксу, що буквально звучить – «Я хочу».й

Неважливо, що я просто хочу і готовий йти. Ці стосунки найсвіжіші. Так як такий партнер сприймається в подарунок, як диво! Зовсім досить, в таких відносинах багато наших потреб закриті, але вже в ондезі, які ми можемо успішно закрити себе. Тут все, що походить від іншого, сприймається як диво – без очікувань, як генерозити, в подарунок.

Якщо ви можете чесно визнати себе, що немає – більшість потреб для забезпечення безпеки, фінансів, самолюбства, самовизначення впевненості не закриті – то просто бути готовим – що відносини не будуть плавно йти.

Якщо людина погана з собою, то пара буде тільки гірше. до Всвідомо про це.

Таким чином, це буде добре рости до меншої кількості дорослих. Більша екологія стане гідним партнером, щоб запропонувати не напівфабрикату саму, але більш досконалу версію себе з опуклості, відшліфувати внутрішню роботу. Зробивши себе, відносно дитинства період, більше всього самодостатнього, легкого і легкого, потім в парі без конфлікту і без перерви з пологими очікуваннями і відчуттами, любов'ю і свободою буде існувати в повній мірі і в її багатоваріантному достатку.

Створено зв’язки з куріозом і навіть звідти, не буде відносин з страхом, оскільки не буде місця для занепокоєння і занепокоєння, що щось не буде достатньо для одного.

Ви маєте достатню кількість енергії для сюрпризу та сюрпризу. Щоб любити і приймати один одному з глибиною, в повному обсязі вашої душі. Не боятися лякати іншим з вашими щирими почуттями: насильницька радість або небезпека, ентузіазм або смарагістю - знайти різні вогнища в собі і в іншому - не перестати дивуватися, дозволяючи іншим бути природним, несподіваним різним, новим.

Пам'ятайте,В першу чергу створені для задоволення і задоволення.й Життя не виходить від страху. З страху приходить виживання - це важко і ви хочете бути від нього. Життя, воно походить від радості, і це в першу чергу велика кількість, світло і легкість. Таким чином, все, що є фундаментально світлим і світлом приваблює, позбавляючи відносин. Ви будете задоволені.

Автор Наталія Валицька, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: valitskaya.com/wp/