Як деформується фемінність

Скільки спілкується з консультаціями молодого, красивого, освіченого, працюючих жінок, які з невідомих (перших поглядів) причин не можуть створити сім'ю, або створити, але переживаючи серйозні труднощі і дискомфорт там, який рано або пізно призводить до розлучення і самотності.

Як звичайно, причини лежать в дитинстві, а точніше, в стилі піднятих дівчат. Також є гендерні відмінності в освіті. Що станеться з дівчиною, щоб стати щасливою у шлюбі та відносинах з чоловіком? Неважливо, як банально це звучить, має бути деформація або травматизація жіночого принципу в дівчини. Що це займе і де це може стати?

По-перше, сім'я. Необхідно мати з деформованим, травмованим малюнком поведінки, що дівчина засвоюється внаслідок природної ідентифікації і імітації матері. Наявність психічної травми внаслідок фізичного, психічного насильства, приниження та образів.

По-друге, в суспільстві. Коли дівчина входить в систему дитячих і освітніх установ: сад-школа-інститут. Чим раніше дівчина отримує там, тим серйозніше деформація вона може отримати, так як освіта в нашому суспільстві побудована на чоловічому принципі. Його головний принцип – досягнення результатів, конкурс. І дівчина, якщо вона хоче бути коханою і поважною, змушена відповідати цьому чоловічому принципу. Це, дівчина змушена активно розвивати чоловічі якості персонажа. Після цього така жінка в подальшому складна збудувати гармонійні стосунки з чоловіком, створення сім'ї, народження дітей, як спрямованість змін жінки. Це деформування. Основними є бізнес, кар’єра, «самореалізація» (чоловічий тип). Як партнери, такі жінки (за законом доповідачності) шукають (додатково) слабкі, залежні, не розвивалися як чоловіки, індивіди, жіночні якості, предоміновані.

Які якості персонажа і властивості можна віднести до чоловіків?

Це вміння дарувати, дарувати, догляд, контроль, володіння, захист, фінансовий супровід, конкурс, сервіс, ранг, вектор, цілеспрямованість, прагнучи до перемоги і досягнення, мужність, активність, можливість подолати, трансформації зовнішнього світу, дух.

Які якості і якості жінки?

Прийняття, відпускання в простір, релаксація, довіра, терпіння, можливість очікування, задоволення, можливість залучення, магнетизм, фізичного миру, можливість накопичувати, доступ до таємниці світу, внутрішні знання, інтуїція, душа.

Для виявлення деформацій жіночих якостей можна самостійно провести діагноз. Такі якості, як надання і обслуговування, є універсальними, і повністю проявляються, коли жінка і людина бере на ролі матері і батька.

Фемінність може бути трьох типів: внутрішні, дикі і травмовані.

1,1 км Головна: ніжність, ніжність, любов, прийняття, надання, делікатність, доброта, скромність, обслуговування близьких, терпіння, здатність до виходу, гнучкість, полоність. Ці якості, які є найбільш цінними для чоловіків і необхідні для щасливого сімейного життя.

2,2 км Див: віртуальність, самолюбство, вміння говорити ні, щирість, відкритість, самозахист (особистісні межі), знання ваших потреб, правий гнів, інтуїція, можливість говорити про ваші бажання і стандарти, самореспект, внутрішня сила, довіра в Богу. Це важливі якості для жінки, які дозволяють їй комфортно жити в цьому світі, вимагати її права.

р.

3. У Трауматизація (якщо ви знайдете більше 3 таких якостей, то працювати з психологом для вас обов'язково): тривожність, хістерія, бажання контролювати все, апатія, не довіра світу і Бога, сумніви, неповноцінність, доступність в сексі, «Я буду все, тільки любов», беззахисність, нездатність прийняти, «погано», «погано більше, ніж я отримав», «Не знаю що хочу», «все себе», страх майбутнього. Ці якості не корисні для всіх (крім субменів, які хочуть експлуатувати таку жінку), і дуже шкідливі для жінки, приносять багато страждань в сім'ї і особистого життя. Утворено в результаті психічного або фізичного зловживання дівчини (жінка), або прийняти дівчину від її травмованих матері.

Автор: Наталія Нілова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/nilova/