Вправа позбутися від накопиченого негативного

Якщо ви не приймаєте, як це (не намагайтеся його протистояти, затримайте його, ігноруйте його, пригнічіть його, або змінити його) накопичується як емоційне навантаження, гарне або погане, залежно від емоцій, які ви відчуваєте. Якщо ви хочете позбутися від негативного навантаження, вам потрібно відпустити і прийняти його як це. В іншому випадку вона буде залишатися, і ланцюгова реакція накопичення негативності продовжиться.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я пропоную вам простий і ефективний спосіб стирання емоційної негативності. Неочікуваний ефект після цієї вправи можна позбутися від депресії, хронічної втоми, комплексів, захворювань, неприємного минулого, шкідливих звичок і т.д.

Ця вправа виконується в тихому середовищі тільки, нічого не повинно відволікатися.

Вам буде потрібно папір, ручка і вільний час:

1,1 км Мені потрібно лист і ручка.

2,2 км У верхній частині паперу напишіть проблему або ситуацію, яка є більш тротуарним моментом. Для формування проблеми або ситуації дуже чітко і особливо, наприклад: «Я терміново потрібні гроші, і вони затримують зарплату!» або «Я 99 і я ще не одружений!»

3. У Напишіть трохи нижче: «Що таке проблема зараз? ?

4. У Далі напишіть відповіді. Кожна відповідь від нової лінії.

Відповіді не повинні бути скопійовані з попередніх, зауважте уточнення «право зараз». Але вони можуть повторювати себе. Ви знаєте різницю? Відповіді No1 та No2 можуть бути однаковими, але це не підстави для того, щоб просто безперечно скопіювати їх. Ви запитаєте себе, «Що це здавалося мені зараз?» і ви даєте відповідь, що це прямо зараз, а не останній раз. Далі запитайте себе, що питання знову, і напишіть відповідь знову.

Питання «Яка проблема здавалося мені зараз?» Детальніше:

«Що я думаю про цю проблему зараз? й

«Як я відчуваю про цю проблему зараз? й

«Як я відчуваю про цю проблему зараз?» (емоції та ставлення)

Ви можете змінити ці питання замість того, щоб запитувати той самий (базік) якщо це простіше. Потім напишіть всі в стовпці під сформульованою проблемою.

фраза «право зараз» може бути замінена словом «нині».

Суть важлива тут, а не слово.

І напишіть відповіді.

Напишіть відповідь. Наприклад, відповідь на питання виникла: «У всіх холах, козах, ідіотах, я буду робити їх!!!!» ?

Що ви пишете. Ви можете вирізати його, якщо ви не встигли його писати.

Наприклад, наступна відповідь може бути, «OK, вони пошкоджують її». І так далі. Просто напишіть всі відповіді, які приходять, коли ви запитуєте себе питання.

Як правило, після декількох хвилин (одноразові секунди), або це стає смішним, є енергія в тілі, або ця ситуація просто стає абсолютно безперечно, тобто вона перестає бути проблемою для вас.

Незважаючи на те, що здавалося б простота, вправа дає швидкі зміни і результати! Це те, що він був розроблений.

Під час вправи неприємні фотографії і емоції можуть «повернутися», іноді дискомфорт або слабкий біль, який швидко пройде, якщо продовжити цю вправу з такою ж проблемою!

Поширеним явищем при вправі є щелепіння. Це океї! Також може бути сонливість або сп'яніння. Також часті випадки. Особливо якщо ви маєте справу з серйозною проблемою.

Вправа також дає швидке зміна ставлення до проблеми.

Під час виконання можуть з'явитися дивні думки та незвичайні відчуття. У певній точці вправа буде здаватися дуже приступним. Просто триматися.

Вправа виконується перед увагою до проблеми зникне (на інших мовах ця ситуація більше не сприймається як важлива, серйозна і т.д.).

При цьому вправа повинна бути завершена. Після цього ситуація в фізичному світі може просто зникнути або вирішуватися навіть без вашої участі!

Важливий момент:Коли ви працюєте на задачі, і робота не буде плавно, є багато сонності або згубності, багато неприємних емоцій (або всіх це). Після кожної записаної відповіді, направити увагу на приміщення. Дуже важливо! Не пропустіть на зв'язку з цим і зараз!

Під час вправ слід очікувати різноманітність емоцій. Як вона повинна бути, нехай їх.Ви можете пройти по всьому спектру негативних емоцій, таких як: апатія, жир, емпатія, жах, страх, тривожність, відступ, ненависть, протока, ворожість, гнів, подразнення, антагонізм. Вони можуть виглядати інтенсивно або поверхнево, але вони будуть необхідні. Тоді ви будете просто подрібнити, і ви будете почувати себе нудно з цією вправою і ситуацією. Якщо ви їдете трохи довше, ви перейдете в діапазон позитивних емоцій, буде екстраверсія, і це буде.Extroversion означає, що ваш накопичений негативність вичерпається. Не кінчіть до цієї точки - ви не хочете ходити з анотації!

Після закінчення роботи з конкретною проблемою письмовий лист можна обпекти або відкинути.

Який принцип вибрати проблеми для навчання? Робота з тим, що турбує вас найбільш прямо зараз. Ви можете використовувати запропонований список можливих тем:

• вік
  • Ваші комплекси
  • На Вас чекають люди, які впливають на тебе
  • Ви як особа
  • Дуже цінні і дуже важливі матеріальні володіння
  • Ваш характер, негативні риси характеру (тільки окремо)
  • тіло
  • вся в соку
  • Ваші емоції
  • Ваш стан: фізична, розумова, розумова (робиться в будь-який час, коли держава не оптимальна)
  • Захворювання (два третини хвороб можна вилікувати цими вправами)
  • Ваші потреби
  • Ваші страхи
  • біль
  • Ваші звички, включаючи шкідливі
  • Новини
  • Ваш подарунок
  • гроші
  • Ваша робота
  • дохід
  • релігії, практики, техніки
  • матеріал
  • Бог.
Виберіть те, що ви знайдете складно прийняти, як це в житті. Якщо ви не любите щось, ви хочете бачити інших, щось дає вам дискомфорт, тривожність, викликає негативні емоції – це працює!

З цією вправою ви можете погасити всю емоційну негативність, накопичену роками. Якщо у вас є терпіння і намір.

Погані звички, якщо вони досить міцні, слід враховувати всебічно. Наприклад, якщо ви курите і хочете кинути, але тяги занадто високі, розбити тему «куріння» на частини:

1,1 км Цигарки (як такі).2,2 км Паління (в цілому, як такі).3. У Той факт, що ти курить.4. У Відчуття куріння.5. Умань Ефект куріння на вашому тілі.6. Жнівень Вплив куріння на ваше життя.7. Про нас Кожна людина, яка курить впливає на життя.8. У Ваше рішення для диму.9. Навігація Куріння привидів.10. У вас є інші речі, які ви знаєте. Слід розуміти, що це вправа просто стирає негативний, і не обов'язково не містить люків для куріння. Крім того, якщо ви курите, є інші чинники у вашому житті, які мотивують вас зробити це – працювати через них. Після цієї вправи вам буде легше переробити проблему куріння і зробити нові поінформовані варіанти.

Захворювання лікуються таким же чином. Якщо потрібна медична допомога, отримайте її. Вправа не замінить невідкладну необхідність медичного втручання.

Я нагадую вам дуже важливу точку: при виконанні вправ, не втратити контакт з моментом «пошук і зараз»!

Автор: Ірина Федорова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: arcanes.ru/publ/razvitie/psytechniki/izbavljaemsja_ot_negativa/10-1-0-50