Прихильник ворогів

Я люблю тебе, мій ворог, щоб допомогти мені.
Знайти себе і пройти до труднощів
Краще зрозуміти людей.

Східна мудрість

У одній державі була така віра в тому, що вони мали на замовлення, що кожен засуджений до смерті перед виконанням запитав, щоб малювати багато долі. У сумці були тільки 2 листки - "Життя" і "Дата". У випадку, якщо запобіжник звернув перший лист, він був пародондом. Якщо другий вирок виконується негайно. Таким чином, кожен засуджений сподівався до останнього моменту, і судді мали додатковий голос «зверху» або проти їх рішення.

р.

Так сталося, що одна людина почала свій бізнес, вона почала мучувати трохи, і з успіхом, так як часто буває, там були детрактори. Вони порушили арешт чоловіка, а потім підписали смерть.

Знаючи, що засуджений завжди має шанс на сальвацію, вони звернулися з мішка листя з написом «Життя» і додали другий лист з написом «Дата». Таким чином, вороги не залишили людину будь-яким шансом втекти - якийсь листок він звернувся, він чекав смерть.

Але у чоловіка були друзі. Вони дізналися про знаряддя ворогів, проникли до засудження в тюрмі і сказали, що в сумці чекали два «неділі» листки. Друзі радять розповісти судді про це і наполягати на перевірці сумки з лотами.

Але, дивно, що засуджений був щасливий з новиною, попросив не сказати нікому про це і сказав, що він врятував його. Я вже вирішив, що він втратив свій розум перед смертю, але він переніс їх, щоб залишитися безшумним.

На наступний ранок чоловік звернув багато долі і ... був випущений.

І друзі і вороги, знаючи двох смертних вироків у сумці, дивилися: як він може вийти з такого, здавалося б, неприпустимо, ситуація?

А чоловік зробив це: витягнувши лист з сумки, він, без читання, відразу ж проковтнув його. Судді не мали вибору, але щоб побачити, який лист залишився в сумці. І з тих пір був Смерть, він був офіційно створений, що людина вернула життя.

Таким чином, вороги, приготувавши певну смерть за людину, мимовільно привели його до сальвації.

Не забудьте, що вороги і вороги не приходять з поганого життя. Якщо у вас є вони, ви заслуговуєте бути ревнощими. А будь-яка талановита людина завжди має детракторів – тільки тому, що не всі таланти пішли до них.Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Picture: fit4brain.com/7044