15 важливих змін, які відбуваються з вами після 40 років

На 37 я не думав 40, що може статися з вами. Життя за межі того, що передовик не був реальним. Але коли він прийшов, він перевищив всі мої очікування. Тепер для всіх маленьких дівчаток, які не досягли 40-го, я раджу вам бути пацієнтом, адже для всіх кращих там дуже мало залишилося.

Я щасливий відкрити завісу того, що чекає вас поруч. Ми будемо раді! Написання Олени Клименкова, особливо для .

1,1 км Позбутися від ілюзій. І зупинитися в хорошій казці, яка прийде і змінить ваше життя чарівною паличкою. Ви можете бути, що фея себе.

2,2 км Авіаблоки можуть згорнути. Але ви встигнете побудувати новий. На твердому фундаменті з усіма зручностями і сучасною системою зв'язку. І вид з вікна, щоб знайти той, який ви хочете.

3. У Ви можете сказати, що вам подобається. Але можна знайти новий.

4. У Ви ризикуєте бути з роботи. Але ви будете мати можливість знайти той, що ви мріяли.

5. Умань Після 40 ви, швидше за все, перестаєте бути «доброю дівчиною» і стати «реальною» особою.без страху відключення інших.

6. Жнівень Найвища небезпека за 40 років знає вашу справжню ціну. І навчайтеся жити з нею.

7. Про нас Останні діаманти, cashmere і все природне абсолютно законне і життєво важливо для вас. Ну, для малюка - діапери і няні радіо.

8. У Що ви відключите до більшого часу, обов'язково буде реалізовано. А ви навчитеся жити тут і зараз.

9. Навігація У вас є небезпека, що ви виявите таланти, які ви навіть не знали існували. Ні, я не говорю про секс. Це не питання, хоча.

10. Багато зв'язків зламаються і вмирають в неживо. Не втрачайте. У вас є нові. Не менш цікавим. Навіть вічнозелені дерева скидають листя. Але на місці осені з'являються нові листя.

11. Ви будете знати, що ви не знали раніше. Це не може бути секретом Всесвіту. Але ці знання змінять ваші основні погляди на життя.

12. Ви можете змінити налаштування. Ви можете торгувати дискотеки для опери та гамбургерів для салатів. Або навпаки. Це нормально.

13.00 р. Ваша пам'ять буде вибрано. Згадувати новий буде складніше, але цікавіше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

14. Вам буде набагато частіше виглядати прохолодніше, свіжіше, модніше і здоровіше. У ваших руках є чарівна казка, яка має кожну казку.

15.00 р. У вас є кращий шанс стати президентом, ніж будь-коли раніше. Чи не так круто? А фраза «ми» сказана на наступне...» навряд чи об’єктивна, незалежно від того, що ви не бачите. Немов це розмова з матір'ю

І якщо ви раптом виявите, що ваша магія зламана, і це не сталося, то не втратите надію на пошук нового після 50. Диваться. Головне не забувати про це!

Автор Олена Клименкова, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/My40Club/?fref=ts.