Гра відтворена людьми

Гра відтворена людьмиУвага, дівчата, ви хочете бути гачком! Чоловіки - гравці. Вони грають ігри весь час. У дитинстві це машини і солдати, в юнацьких, комп'ютерних і спортивних іграх додаються до них. За роки масштабу тільки зміни, а автомобілі стають дорогими автомобілями, солдатами – військовими операціями. Бажання завжди бути першим, щоб подолати, підкорити, досягти – це невід’ємна частина чоловічої природи.

Але є ще одна гра – гра з протилежним сексом.

Так, мої дорогі жінки, чоловіки і я підкреслю це слово, завжди граючи з нами. Я використовував, щоб зрозуміти, що відносини спонтанні і непередбачувані, але виявляється, що будь-який жест, слово, натяка, подарунок – все це не може бути випадково, але навпаки, заплановане заздалегідь.

Якщо ви занурилися, ви можете дізнатися, що вони навіть мають всю науку на цьому рахунку. Але ми не занурюємо, що це не точка. Я просто хотів вірити в щирість почуттів, в спондині імпульсів і в кристалі чистоти намірів.

Подруга шахти, побачимо своє ім'я, розказав мені в деталях про способи завоювання жіночого серця.

Тому я хочу поділитися цими знаннями з вами, щоб зберегти вас від зайвих ілюзій і пояснити деякі дії нашої дорогий і чарівний сильний секс.

Тактика проста - зацікавити дівчину якомога простіше на початку, і подарувати їй якомога швидше пізніше, щоб в кінці вона розуміє, що він все потребує в цьому житті.

Пояснення: Ви прогуляєте по вулиці і раптом, як сніг на вашій красивій голові, трохи приємної молоді (або не дуже, вік тут не має значення) людина падає на вас з деякими цікавими питаннями (пропозиція, зауваження тощо). Несподівано для вас - і він довго запам'ятався правою фразою і просто шукав кращий кандидат застосувати його.

А потім... Тоді все, як завжди - дата, цукерки, вечеря ... Здається, що все йде на звичайному, але раптом ваш друг (пардон пун) зникне. Скасує зустрічі, не повертає дзвінки, пише сухий, моносильний повідомлення.

Цікава ситуація? Якщо так, ви можете впасти в його добре підготовлену пастку. Ця методика навіть має свою назву (щодо того, як «закривач або далі») і складається з того, що стати цікавим для вас, людина позбавляє Вас від своєї уваги. Ви страждаєте, не розумієте, що сталося, подивіться причину його дивної поведінки.

Р

Ну, як так, бо ви були абсолютно впевнені, що цей хлопець розтріскував вуха і його життя, не можна думати.По суті, не можна думати про життя без неї. Немає такої речі, як дивна неймовірність, яка не хоче бути заповнена. Час переходить і стає чітким - без нього нудний, сумний і увагу не вистачає. Це як перерву від наркозалежача (порівняння, звичайно, трохи суворий, але що робити це таке те, що залишилося без іншої дози допінгу, перерви ...

Тепер готовий - клімакс!

Він знову з'являється, якщо нічого не сталося, з жартами, солодкими та іншими позитивами! Я! Сонце знову блискуче, очі горять і ви кидаєте себе на шиї, отримувати ще одну дозу ендорфіну! Вітаємо! Тепер ви міцно на гачок і ви не будете відходити від нього (я пам'ятаю дуже добре, як занурення і самотні його без нього)!

Зіграно, завіса, запобіжник!

Для того, щоб бути трохи недоступним для вас весь час, не зовсім "так" - це його мета.

Знаючи, що ваш улюблений в будь-який момент може зникнути, зберігає в тон і зміцнює вашу в'язкість до нього.

Що я говорю? Шановні друзі! Але приємно знати про цей факт і нехай вони не грають!

Автор: Анна Романова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.era.by/articles/igri_v_kotorie_ireyut_muzhchini/