Конфлікт без декларування війниМи навчимося навчати і зацікавити, будувати і створювати. Вони навіть навчають війну. Вони називають слухачами. Прослуховування не навчає.
Вони не навчають нас чути, відчувати, бути компасіонатом. Не існує установи занурення, академію доброти, не більше курсів щирості та смертності.Не багато всього використання від психолога або лікаря, який майстерно володіє технікою, техніками, знаннями, якщо він не здатний зрозуміти, відчувати себе, почути вас. Це не надійний. Ви не можете покладатися на нього. Не можна довіряти.
Чи не те, що причина недовіри? Життя страху.Що таке довіра? Він не може зрозуміти мене, не може відчувати мене. Що? Допомагати йому застосувати свої знання і досвід, і виконувати свою функцію спеціалістом.
Я не слухаю своїх почуттів. Я чую, я відчуваю, але я не довіряю. Хто сказав мені, що важливо? Хто навчить вас слухати свою інтуїцію?
Жива за славою. Ніцца три слова. Я багато разів почула. Але найчастіше я почув, що не можна, не прийнято, вони не сплачують за неї, і вони просто не розуміють її. Це не красива, вона не гідна, це не етичний. Суспільство не диктує умови, вона пропонує їм. І ми купуємо. Оплатити з деякими почуттями.
Довіра та знання. Але наше здоров’я – це комплекс відчуттів, почуттів. Основа більш важлива, ніж стіни і дах. Чи є слух і почуття більш важливо, ніж говорити і навіть робити?
Мої думки керують своїми діями. Де це сталося? Від почуттів або від знань і досвіду.Внутрішнього конфлікту є найбільш схильним і кровотворним - протистояння почуттів і дій. І не існує переможців. Тільки втрати.
Почуття, що конфлікт починається без декларування війни. Швидко змащуючи, поступово згортаючи. Ми втратили антидот на дорозі життя. Ми не чуємо себе, ми не довіряємо наших почуттів. І ми не цінуємо чужі почуття, і ми не намагаємося чути.
3610Р. 4200Р.
Я бачу, це може бути різним. Ви просто повинні вірити ваші почуття, і жити відповідно до них, відповідно до вашої свідомості, гармонії з собою. Видання
Борис Борк П.С. Пам’ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Борис Борк