Цей занедбаний бетонний завод архітектор перетворюється в житловий будинок. Дуже круто!

Багато міст мають застарілі будівлі, які псують зовнішній вигляд. І часто вони просто демонструються, не намагаючись реконструювати або перепланувати в щось інше. ІВеб-сайт Він хоче показати читача, як архітектор Ricardo Bofill мав можливість перепланувати будівлю старого цементного заводу на околиці Барселони в затишну і стильну житлову будівлю.

Рікардо прийшов на цей дилапсований завод ще в 1973 році і відразу зрозумів, що він хотів володіти .

Навіть тоді ця будівля була в дуже бідному стані, але архітектор впевнений, що він міг зробити його повноцінним житловим будинок

Після декількох років мислення через план ремоделювання, Рікарто і його команда розпочала обробку .

Тепер фасад будівлі похований в зелені, який частково покриває стіни будівлі .

Ricardo не позбавлялося від багатьох елементів, пов'язаних з виробництвом цементу, органічно підкріпивши їх в інтер'єр .

«Для мене цей цементний завод був найкращим місцем для життя і роботи», - розповідає Бофіл .

Кожен номер оформлений в неповторному стилі

Ricardo Bofill коментує: "Знайди кілька місяців, що живуть в цьому будинку, у мене є враження, що він захищає мене від зовнішнього світу."

«Для мене, жити в цьому будинку є безперервним поєднанням роботи і релаксу в красивому місці», - розповідає архітектор .

Всередині і поза будівлею є багато місць, де ви можете просто розслабитися і розслабитися

Для роботи студії Ricardo обрано одну з круглих веж колишнього заводу .

Мос і трава ростуть на даху будівлі, а навколо нього висаджують багато оливкових дерев, пальмових дерев і евкаліпт

Все це додає таємничості будівлі і робить його унікальним .

Кухня в будинку призначена в лаконічному стилі і легко вписується вся родина архітектора

Незважаючи на те, що будівля вже загублена, вона все ще перебуває в стадії трансформації і набирає її остаточний вигляд .

www.boredpanda.com/cement-factory-renovation-la-fabrica-ricardo-bofill/