Валентина. Історія прогулянок і почуття юмради

Отримання нової роботи є великим тестом. І важливо, щоб в команді була людина, яка може пояснити неперевершені моменти і підтримку в складних умовах. Веб-сайт Розповідь про те, як одна несправність босів допомогла двом працівникам стати кращими друзями!

Я був дуже серйозною дівчиною. Ніщо не може зупинити мене: немає довгого інтерв'ю, без тренування на два тижні, без безперервної гри.

Після стажування я приєдналася до куратора. Вони виявилися дуже гарною дівчиною Natasha з величезними коричневими очима, довгою і товстою косою і ... з волоссям на грудях, росте рівно посередині. Весь свій одяг був глибокий дражнити, тому кожен день у мене було непогано бачити, що самотні, товсті чорні волосся на її розкішному грудях.

Я не маю сил, щоб подивитися Наташу в очах, коли я розмовлявся, всі мої думки були зайняті цим кров'юним волоссям! А Наташа думала, що я не збираю своїх чарівних очей і спробував жартувати про це, але це не виходило дуже добре.

Я зауважив, що Валентина і I (як я назвав волосся на грудях куратора в моїх думках) були в абсолютно різних всесвітах. Але кожен раз я шукав на Наталі, Валентина обов'язково в очах.

А ще перед Новим роком Ксюша переноситься на наш відділ. І для свята ми мали спільний зсув. Звісно, ми не змогли відсвяткувати приїзд нового року, тому ми відвертаємо склянку шампанського, коли дзвіночки піднімуть. І ми почали розмову про роботу, плавно протікаючи на інші теми.

- Розкажіть мені, Кшиш, чому не буде нічого робити? Він один!

- Хто ви йдете?

до Волосся на грудях Наташи, звичайно!

до Ох, ти означає Гриша.

Ось як Xyusha і я стала друзями.

Веб-камера