253
Як змінити палом на 8 березня?
Кожна людина, ймовірно, отримала деякі смішні подарунки на свята. І вони зазвичай попилюють десь на задній полиці шафи або чекають час, щоб перейти до сміття. Веб-сайт Він розповідає про смішну історію про дівчину, яка її коханка дав дуже незвичайний подарунок.
Коли я був 17 років, я був в одинадцятому класі, і я був фанатом Міша. Він хвостав мене в всі класи, переніс мій портфель, відкрив двері, в основному поводиться дуже полонено, але був занадто непривабливий.
8 березня він вирішив подарувати мені подарунок і, розмаринувати і розмаїття, підробивши мене деякий непрозорий пластиковий пакет. Я подякував йому і вирішив відкрити пакет в домашніх умовах. І там. У пакеті був набір нижню білизну, яскраво-червоний колір і просто об'єктивна якість. Я не даю, щоб спробувати його на, він був негайно зрозумілий, що білизна з бюстгальтером набагато більше, ніж мій скромний розмір підліток.
На наступний день Misha прийшов і попросив, якщо мені сподобався подарунок. Я сказав йому,
до Дякую за подарунок, але я не можу носити його.
- Як? Чому? Ви не хотіли б це?
- Міш, ви знаєте. Ця білизна не мій розмір.
- Дива... І мій мати виглядав так добре...
Веб-камера
Коли я був 17 років, я був в одинадцятому класі, і я був фанатом Міша. Він хвостав мене в всі класи, переніс мій портфель, відкрив двері, в основному поводиться дуже полонено, але був занадто непривабливий.
8 березня він вирішив подарувати мені подарунок і, розмаринувати і розмаїття, підробивши мене деякий непрозорий пластиковий пакет. Я подякував йому і вирішив відкрити пакет в домашніх умовах. І там. У пакеті був набір нижню білизну, яскраво-червоний колір і просто об'єктивна якість. Я не даю, щоб спробувати його на, він був негайно зрозумілий, що білизна з бюстгальтером набагато більше, ніж мій скромний розмір підліток.
На наступний день Misha прийшов і попросив, якщо мені сподобався подарунок. Я сказав йому,
до Дякую за подарунок, але я не можу носити його.
- Як? Чому? Ви не хотіли б це?
- Міш, ви знаєте. Ця білизна не мій розмір.
- Дива... І мій мати виглядав так добре...
Веб-камера
Як відомі мультфільми адаптуються до різних країн
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.