Як знайти людину за допомогою інтернету?

Люди залишають багато відбитків в Інтернеті, і знаючи пару прийомів і принципів соціальної інженерії, можна дізнатися багато про людину. Це як супер шпигуни і російські хакери працюють в Голлівуді кіно.

Веб-сайт Поговоріть про способи, які будуть вести вас практично будь-яким.

Перед тим як почати пошук, ми визначаємо яку інформацію, яку ми маємо. Все, що потрапляє в цей список, буде корисним:

• контакти (телефон, e-mail, прізвище в Інтернеті, адреса проживання та робота);
  • Фотографії (які фотографії в цифровій формі)
  • інтереси та звички, хобі та хобі;
  • соціальний коло (закриті родичі, колеги та друзі);
  • документи (номер паспорта, ТІН, водійська ліцензія);
  • біографія (приблизне розуміння де і як живе людина);
  • Інтернет (профіль, акаунти).

Багато цікавих речей можна дізнатися за допомогою звичайного пошукового двигуна. Просто введіть одну з цих запитів в поле пошуку:

• ім'я + прізвище (включаючи латинську);
  • ім'я + прізвище з датою народження;
  • e-mail особи;
  • прізвище в Інтернеті, який використовує особу;
  • прізвище в латинському або нікелю для визначення робочої пошти особи;
  • ім'я + прізвище + місце роботи;
  • Ім'я + прізвище + контактний контакт.

Цегла #1

Спробуйте спеціальні оператори пошуку для Google, щоб звужитися з вашим пошуком. Детальніше про уточнення пошукових запитів та використання пошукових операторів. Наприклад, оператор "-" виключає слово з пошуку, як на прикладі нижче.

Цегла #2

Якщо права людина живе в іншій країні, змініть мову і область під час пошуку.

За допомогою Google ви можете визначити джерело фото. Наприклад, знайти посилання на профіль людини на соціальну мережу.

Ще однією особливістю Google є аналіз і порівняння зображень з тими, що вже в базі даних. Наприклад, якщо ви приймаєте зображення місця з Instagram і завантажте його в Google, шанси є те, що пошуковик буде розуміти, де фотографія була прийнята.

Використовуйте спеціальний оператор для пошуку на мобільний телефон. Яндекс виявить сайти і форуми, де телефон був вказаний як контакт.

Якщо ви знаєте своє ім’я, прізвище та дату народження.

Для пошуку виберіть основну мову на Facebook English. Після чого функціональність для фільтрування результатів пошуку буде ширше. Спробуйте наступні запити:

• ім'я + прізвище (включаючи латинську);
  • імен і прізвища близьких друзів і родичів;
  • Назва компанії, де працює людина.

Цегла #1

Якщо ви знаєте, де людина витрачає час, спробуйте шукати імена цих місць: парки, кафе, бари. На геотегах можна торкнутися на профілі правої особи. Цей же принцип зручно використовувати в Instagram при пошуку геолокації.

Цегла #2

Якщо ви знаєте мобільний номер або електронну пошту, скористайтеся ним на сторінці відновлення облікового запису. Facebook покаже вам сторінку, на яку пов'язана адреса (якщо використовується для реєстрації).

142362.

Цегла #3

Навіть якщо людина приховує свій обліковий запис у соцмережах з пошуку, вони можуть «просвітити». Наприклад, залиште коментар на сторінці Вашої компанії, особливо якщо компанія невелика.

р.

Існує кілька способів доступу до інформації про людину:

• пошук людей в базі даних різних міст Росії та СНД за адресою, прізвище, номер телефону;
  • база даних холіфів в Росії;
  • пошук прізвища на базі соціальних мереж;
  • Часовий апарат для пошуку сайтів (допомагає знайти інформацію на сайтах та сторінках, які змінилися або більше не існують)
  • аналіз і пошук людей з фотографій, розміщених по всій мережі;
  • наявність поточного фото квитка, де видно дані пасажира та квитка;
  • У 90% випадків люди виявляють самі секрети. Для цього достатньо мати, наприклад, посилання на профіль Facebook. Більшість людей швидко розкривають себе милими соковитими незнайомцями.

Як ви знаєте, якщо ви працюєте з шахраєм?

• До вашого профілю додано друг з невеликою інформацією та фотографіями, але він дуже соковитий.
  • Ваше нове знайомство показує зацікавленість в певних темах (наприклад, часто просить про деталі роботи або запитує, як часто ви не знаходитесь вдома).
  • Ви і ваш новий друг має багато спільного, хоча ви просто познайомитеся і він знайшов вас.
  • Ваше нове знайомство вітає вас з вами, запитайте питання, але не скажеш про себе, своїх друзів і сім'ї.
  • У вас є багато друзів, але ніхто не знає цю людину.
Фото на preview bbc.co.uk
На основі матеріалів habrahabr.ru

Дивитися також.
Як дізнатися, чи переглядаєте смартфон
9 порад від Edward Snowden, як захистити себе онлайн
7 функцій вашого телефону, які ви ще не використовуєте
8 чіпсів для пошуку інформації про людину в соцмережах

www.adme.ru/svoboda-avtorskie-kolonki/8-fishek-dlya-poiska-informacii-o-cheloveke-v-socsetyah-1467165/