300
15 жорстких любов поради, які працюють
Михайло Лабковський – російський психолог, відомий своєю суворістю у висловленні та зовнішності. 30-річний юрист може дозволити собі деяку жорсткість в суді, адже його досвід економить сім’ї і життя.
Веб-сайт Я ретельно вивчила пораду відносин гуру і вибрав найприємніші з них.
Для тих, хто шукає
- Хто не потребує себе. І той, хто приймає себе як він, живе смачним, виконуючи життя, незважаючи на всі можливі повсякденні проблеми.
- Якщо ви з чоловікомНекомфортний на першому, другому, третій дати, не розкладаючи четверту дату. У перших зустрічах людина показує себе найкращим чином, і якщо ви вже знайдете його неприємно бути з ним, нічого хорошого прийде з цього зв'язку.
- Як для молодих, успішних і красивих жінок, які не можуть знайти половинку, тому що вони мають, кажуть, Бар є високою, нездатністю до відносин і страху їх.й
- Якщо ви хочете одружитися, ви повинні зупинити мислення про це. Це те ж саме, що хочеться мати ляльку на капюшоні, віваль і все, що шути. У здорових людей ситуація виглядає дещо різною. Один, вони мають любовй З цією необхідною любов'ю знайти чоловіка, який любить їх.
- Ви ніколи не повинні говорити про одружених чоловіків. Риба продається в рибному магазині, м'ясо - в м'ясному магазині. Не витрачайте час. Він вже має одну в домашніх умовах.
- Якщо ви хочете отримати шлюб, дату або навіть жити разом за півроку або рік і нічого не буває, ви повинні запитати один раз, якщо він хоче сім'ї і весілля.
Якщо чоловік не готовий почати сім'ю, то прийшов час сказати прощастий йому. Добре, звичайно. Так, "Я дуже тепло, і я збираюся триматися, але від тебе." - Будь-яка жінка, і я підкреслю це, хто протягом років, лосини Він піклується про батьківство та дітей. Оновити. Це неминуче. І в кінці людина зануриться з дружиною, він починає розглянути її ступеню, і до тих пір, поки розлучення півступня. І помітив: спочатку чоловік не наполягав на що-небудь, ця жінка щасливо і клацнувши її руки вирішив сидіти в домашніх умовах.
- Якщо він занурить вас, просто розбити його. Не боятися бути самостійно. Немає чоловіка в усьому світі варто розбити себе, згинаючи під ним, нехтуючи своїми побажаннями і потребами. Ні.
- Він простий: є - як він є. І ви, хто ви.Або вам потрібно розбити. Це краще, перш ніж отримати іпотеку і мати три діти.
- Хто, хто психічно здоровий, керує своїми почуттями і завжди обирає себе. Не більше краси, ніж любов вимагає жертви. І якщо вони роблять, це точно не ваша історія. Про нас Не існує сенсу для того, щоб зробити щось у відносинах.
- Ви не можете стояти на кінчиках.Непристойна точка завжди більш болюча, ніж спочатку показує своє істинне само.
- Люди, які не люблять себеНе може бути щаслива пара.
- Ми повинні мати справу з головою, а не костюмами. Коли жінка говорить: "Я кохаю," це часто не про любов. Це історія про лікарський дилер, який дає їй необхідні страждання. ІЗдорова любов - про те, як ти щасливий.
- Якщо вам не подобається спосіб, що він лікує вас, це щось неприємне, ви сказали його про це один раз. Якщо речі не зміняться, заспокоїти.
- Нормальна особа не продовжує відносини, в яких він не поважний. Не запустіть їх, хоча.
Дивитися також.
Не існує зовнішнього вигляду для любові, є тільки характер.
Здійснення дитини не означає пояснювати, як жити.
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/vospityvat-rebenka-ne-znachit-obyasnyat-emu-kak-nado-zhit-1124460/
13 акторів, які так звикли до образу, що вони стали копіям своїх героїв
20 дивовижних фільмів, знятих на межі фольги