Повідомляйте своїх дітей!

Коли Misha було мало, він був ще великим. Стара дитина в сім'ї. Життя було важко. Закрити. Хунгрі. Пори.У віці 12, Misha пішов на роботу.

Так він пішов на прогулянку, але він завжди шукав способи заробити гроші. Це було простіше влітку.

Наприклад, можна перевантажити кавун для кавунів. Або пральні машини для пінгвінів.

Миша не була глухою, а на 12 він подивився на все. 12. Кавуни кавуни.

Він сказав матері, що він був розвантажений ягодами. Мама подумала, що вона була малина. Або обліпиха. Також ягода.

р.

Один день Міша і друг розвантажив вантажівку величезних кавунів. За чотири години на сонці. Вже в самому кінці руки не слухали, похабно тремтіння. Останній кавун, що Misha був драгін, згортався сильно на асфальті, розтріскував і погладжує солодку м'якоть. Міша реалізувала його зарплата. Ні, що дає вам новий.

І я кинувся з розчаруванням. Але що ми робимо? Зібрав виживання і приніс їх додому.

«Ох, недбалий», - сказала моя мама. Зброя? Я промив її і ріжу її, і це буде відмінно.

Misha класти обличчя в подушку. Були руки, ноги і спини. Моя мама дзвонила всім їсти кавун, але він не міг потрапити від втоми. Крапка. й

Тоді він і його друзі почали миття машин. Вода була набрана в колонці. Вони приймали ганчі від своїх мам. Ми придбали спеціальний шампунь. Драйвери довіряли хлопчиків з цією роботою, викопані поруч і розтушуються на них. Миша мила свою славу. Важливо світити. Драйвери швидко усвідомили, що Misha змиває найкраще і отримала в лінії для нього.

Періодично миша відірвала від іншої брудної машини, і, протирання поту від свого чола з брудною задньою пальмою, потіла в передній сад:

- Я сказав всіх, хто не залізти яблуню!

Миша не тільки працювала, він також ходив з молодшим братом (молодший ніж 4 роки), подивився після нього, і він завжди спробував гомоліганізувати.

Вечора, Міша та її брат і друзі були повернені додому. Друзі висівають шоколадні цукерки і відверта соди. Вони купили його з грошима, які заробляли, і вони прогулялися на смак перших змах.

Misha приніс додому гроші, які заробили. Кожна копійка. У сім'ї, ніж шоколад.

Миша побачила від своїх друзів і побачила руку брата. Він був чума, і його кишенями були крихкі від каштанів.

Миша і брат прийшов додому. У передпокої миша ручили гроші батькам. Брат є каштанами.

«О, мій Бог, що чудовий хлопчик!» мій мама проголосував. - Прийшла зарплата. Дивитися, Татусь. Ось гроші, тут каштани. Добре, вони дуже добре. й

Міша була зміщена. Свою маму подобали свої гроші на каштани, і вона була наступна.

«Дуже зроблено», - сказав батько і шоок Міша.

Миша - arrogant. Це було дуже приємно, що Дад оцінив, наскільки важко це гроші було і як важко було не витрачати його на хмелю. Dad's handhake є найкращою зарплатою.

Через хвилину, Пап половив його брата і поголів його руку: «Добра робота»

Миша побачила її і кладемо обличчя в подушці. Були руки, ноги і спини. Його мати запрошують всіх на вечерю, але він не міг потрапити від втоми.

Через кілька тижнів, Misha допоміг Dad розвантаження будівельних матеріалів для ремонту. Ліфт зламав. Вони пообіцяли зафіксувати його завтра. І ось вантажне навантаження цементу і сухої суміші. І 10 поверх.

Ми не робимо. Миша спробувала взяти два пакети. Це більш ефективний. Зробляючи один жорсткий і два.

Друзі назвали Мишу на річку. І відіграють козацькі хобі. Але він не міг. Ми повинні допомогти з ремонтом.

П'ять годин з батьком. Вологий через. Пара сумок зліва. Остання прогулянка.

І пішов ліфт! Мама та її брат приходили до ліфта. Кожен має відро фарби своїми руками.

О, приїжджайте!

Увечері, на вечерю, мама скаже таст: «На мій тато!» Для того, щоб Атланта, яка не потребує зусиль, робить ремонт для великої родини.

Misha sat на столі і подивився в одну точку.

до Що ви не їсти нічого? Ви хворіли? Моя мама запитала.

«Ні, просто втомлений», - сказав Міша, пішов з столу і викласти обличчя вниз подушці.
. . й

Я збирав ці випадкові ескізи в одну історію довго. І не вдалося кінця з моральністю. Нечутливі батьки. Хто не помітив. Не вірно.Батьки хороші.Вони люблять, і вони можуть, підняти дітей і підняти їх через труднощі. Ми проводимо руки весь час. Що коштує дорого. Цей урок в міцній сім'ї.

Я не можу приїхати з моральним, і я не опублікував цю історію.

Я все ще не можу формувати неоднозначні висновки, в яких всі ці папки упаковані, але ця історія ловить мене, це буде життєздатність, щоб просто поховати її.

Тому, як мораль цього життєрадісного, я буду писати дзвінок: "Дякуй дітям!" Повідомляємо, що мій улюблений жарт про мотивацію.

«Для смерті в електричному стільці, і він не вписався в неї. Суддя дає йому ще один тиждень жити і наказує йому піти на дієту. Людина не втратила ваги, але відновила на 10 кг. Тоді суддя дає ще один тиждень і наказує чоловіка сидіти на хлібі і воді. Вони робили. Хлопець отримав ще 10кг. На жаль, на тиждень, щоб схуднути, ліва вода - і людина має ще один плюс 10 кг.

Суддя не може стояти, запитуючи:

- Чому ви така холостка, не втрачаючи вагу?

І каже він,

Так, мотивація, ви не знаєте, ні.

Автор: Ольга Савлиєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! й

Джерело: www.facebook.com/olga.poputi/posts/ 1293590450701753