Засновник Virgin Group Річард Брансон дав цінні поради щодо успіху. Ось переклад його нот.Все моє життя я спробую об'єднати себе з людьми, які краще, ніж мене. Я завжди хотів би провести якомога більше часу з батьками, щоб навчатися з них і просто насолоджуватися життям з ними. Так само йде моя дружина, діти, онуки і сім'я. Це принципи, які слідують у бізнес-світі.
Коли я почав свій перший бізнес, я не знаю, як зробити різні види робочих місць, але я був хорошим для пошуку людей, які могли їх обробляти. Я не мав талантів для більшості заходів, але я знаю, як надихнути людей, які мали право на навички. Я знайшов людей, які були кращими, ніж мене на що-небудь — чи були талановиті бухгалтери, високо підключені молоді виконавці, або досвідчені пілоти — і дав їм підтримку і свобода для розвитку. Я навчався з ними і навчаюся з ними.
Розгортання обов’язків і роботи з великими людьми – це принципи вірування Богородиці.610352
Цей принцип можна підходити з іншої сторони, якщо ви думаєте, що
Поговоріть про людей, які хочуть бути такими.й Як Джим Ронь колись сказав: «Що людина є середнім з п’яти людей, які витрачають найчасовішим». Тому, якщо ви хочете стати активними особами, які досягають високих цілей, але витрачають весь час з лізинами, які не розуміють свого потенціалу, то ви тільки ускладнюєте своє життя.
(доб.
)
Це одна з причин, які я люблю витрачати час на підприємців. Якщо ви подорожуєте з Фондом Virgin Unite, відвідавши Віргінські офіси, або нараджувати стартапи, нічого не задовольнить мене, ніж говорити з бізнесом.
Навколишнє середовище однодумців, які можуть зробити світ кращим місцем надихає відмінних речей.
Теорія Джим Рона ґрунтується на законі середніх чисел. Я ніколи не вірю в середні. Професор Тод Роуз, в кінці середнього, писав: «Ми повинні розуміти, що немає такої речі, як середня людина і зупинити вимірювання себе в довільних правителів, які не мають нічого спільного з людською природою. й
Ми ніколи не можемо бути чудовими, якщо ми продовжуємо судити самостійно за допомогою нашої здатності входити в певні стандарти. Світ не відходив, намагаючись бути нормальним.й
Важливо поговорити з людьми, які хочуть бути такими. Щоб знайти їх, ви повинні виглядати всюди. Ви дізнаєтесь про світ, людей та різних місць. Якщо ви перебуваєте в сім'ї, ваше робоче середовище, місто або навіть країна, ви не досягнете багато.
Розгорніть свої горизонти і ви досягнете успіху.Видання
浜у 涓 蹇
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: rb.ru/story/branson-recommends/