219
Як я зустрілася з «підробником» на канікулах
Більшість росіян, які приїхали на відпочинок в іншу країну, з яких причин не поспішають познайомитися з мешканцями. Навпаки вони шукають своїх земляків, щоб провести час разом. Веб-сайт Прикольна історія знайомства російського хлопчика з «підробкою»!
Коли я був тринадцять років, мої батьки і я пішов на відпочинок в Туреччині. Ми проживали у великому готелі, де я відразу зробив нові друзі. Серед них були хлопчики і дівчата з різних країн, відповідно, всі вони говорили різні мови, але це не заважало занадто багато спілкування, англійська на повсякденному рівні більш-менш знає все.
Одного ранку я стояв басейн з друзями, розмовляючи. Я помітив самотнього хлопчика про мій вік, що стоїть біля нас. Я, як найзручніший, вирішив підходити до нього і зустріти його.
- Гей! Ви російська? він запитав.
Він просто помітить голову негативно.
до Ви спілкуєтеся англійською мовою?
Сила моя відповідь...
- Парлезький франчаї? - У французькому.
Хлопець кинув очі на мене, все ж прокинув голову...
- Sprechen Sie Deutsch
Здавалося б, що голова незнайомця відійшло тепер, тому ділігентно він переїхав його зліва і прямо.
- Хто пекл то ви?
- Білорусь
О, мій Бог, ви не можете відповісти прямо? Я зробив друзів з ним, в цілому.
Веб-камера
Коли я був тринадцять років, мої батьки і я пішов на відпочинок в Туреччині. Ми проживали у великому готелі, де я відразу зробив нові друзі. Серед них були хлопчики і дівчата з різних країн, відповідно, всі вони говорили різні мови, але це не заважало занадто багато спілкування, англійська на повсякденному рівні більш-менш знає все.
Одного ранку я стояв басейн з друзями, розмовляючи. Я помітив самотнього хлопчика про мій вік, що стоїть біля нас. Я, як найзручніший, вирішив підходити до нього і зустріти його.
- Гей! Ви російська? він запитав.
Він просто помітить голову негативно.
до Ви спілкуєтеся англійською мовою?
Сила моя відповідь...
- Парлезький франчаї? - У французькому.
Хлопець кинув очі на мене, все ж прокинув голову...
- Sprechen Sie Deutsch
Здавалося б, що голова незнайомця відійшло тепер, тому ділігентно він переїхав його зліва і прямо.
- Хто пекл то ви?
- Білорусь
О, мій Бог, ви не можете відповісти прямо? Я зробив друзів з ним, в цілому.
Веб-камера
15 життєвих фактів, що кожен повинен знати
10 хитрощів для передових будинків: тисячі точок до того, хто придумав його!