20 прохолодні латинські фрази корисні для еруди

Не секрет, що фрази говорили в латинському звучанні дуже серйозним і розумним. І якщо ви навчитесь латино в університеті, ви, ймовірно, пам'ятаєте деякі лову фразу. І якщо ні, це океї! Веб-сайт Для ознайомлення з деякими виразами, які можуть дати Ваше мовлення додатковою вагою.

"Швидке замісне литинне диктування, altum viditur"Все в латинських звуках, як мудрість.

"Ex nihilo nihilo nihil fit"- нічого не прийде. Ця фраза може бути використана для того, щоб підкреслити, що тільки результат важливий в роботі.

Etiam si omnes, его не- якщо кожен робить, я не буду.

"Мементо морі"- Пам'ятайте про смерть. фраза: рїсђрѕсѓс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚рμс‚рμс‚р°с‚рμс‚рμс‚рμс‚рμс‚сђрμс‚рμс‚рμс‚сѓс‚с‚с‹рμс‚рμс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с

«Мундус вульти деципій, ерго деципатур»Світ хоче бути занепокоєний, тому нехай він буде одержувати.

"Нескорених манео"- Я залишаюсь безглуздим.

"Не дуб, дуко"- Я не свинець. Офіційний девіз Бразильського міста Сан-Паоло.

"Одіння тьмяного"Нехай вони нехай, нехай вони бояться.

"Країна дием"- захопити момент, або жити презентом. Це чудовий слоган для тих, хто хоче спробувати щось нове.

"Сильний транзит глорія mundi"до Яка світова слава йде. Ця фраза адресована до папки в час його елевації до рангу.

"У вино верітасі"- правда в вині. Він є аналогом російського донора «Що таке хазяїн має на своєму розумі, п'яний чоловік на своїй мові. й

"Форти фортуни адіувата"- Фіт допомагає вибро.

"Когіто Ерго Сума"Я думаю, тому я. Це слово належить філософу Рене Декартесу.

Draco dormiens nunquam тильландус- Не чаєм сплячого дракона. Це слово було використано J.K. Розповсюдження у своїх книгах як девіз школи Хогварц.

“Si vis темпм, пара живота”Якщо ви хочете миру, підготуватися до війни. Ця казка приписується до римського історика Корнелюса Непота.

"Пакта консерванда."Договори повинні бути поважними. Це фундаментальний принцип міжнародного та цивільного права.

"Кіно омні флектати"Якщо всі падають, необхідно зануритися.

"Dum Spiro, Spero."- під час дихання я сподіваюся. Ця фраза стала слоганом російських підводних спеціальних сил і девізом американської держави Південної Кароліни.

«Аут inveniam bym aut faciam»- Я знаходжу, чи я зроблю себе.

Веб-камера