Доброго дня, щоб мотивувати дитину читати

Сучасні діти не люблять читати книги. Він зрозумілий, адже сьогодні практично кожна дитина має смартфон або планшет, який має багато цікавих ігор. Але читання необхідно для розвитку інтелекту. Веб-сайт Читач знайомиться з чудовою технікою від дуже розумного батька.

Мій син чотири роки і я навчаю його читати, бо я вже знав всі листи в своєму віці і може прочитати досить толерантно. Але син не зацікавлений у навчанні, він воліє грати на планшеті. І нещодавно я вийшов і видрукував досить кілька карток з словами різної складності, розповідаючи сина, що сьогодні у нас є «бідній день». Якщо він читає одну картку правильно, він отримує тридцять секунд, щоб грати на планшеті.

Син погодився, взяв пару карток, читати їх, отримав свою хвилину гри. Я забрав час і взяв планшет через хвилину. Моя сина в сльозах, але я пропоную йому спробувати і заробляю загиблих хвилин. Він дав йому тридцять карт і сказав йому, що якщо він прочитав їх все, він може грати на півгодини, не хвилину. Син постарав його краще, читати всі складні слова правильно і навіть з виразом.

Так він пішов на весь день: син захотів грати - Я візьміть і слизьте його карти з словами, кажучи, що ви повинні заробити час. Ви можете уявити, що він читає два сотні слів в день! Я не змогла зробити це до того, як мій син не мав мотивації і наполегливості. І я прийшов до висновку, що всі ці праймери бульчиті. З картками син навчився читати швидко і навчився багатьох нових слів.

Веб-камера