Прихильники для себе: Зупиняйтеся слухати себе за помилки!

Прихильник для себе. « » » » » » » » » » » » » » » Найголовніше використання невіольної мови полягає в тому, щоб підключитися до себе. Коли ми збираємося самі, важко показати щиру емпатію для інших.

Як правило, у навчальній сесії я запитаю учасників, щоб згадати про нещодавній інцидент, де вони робили щось, що вони пізніше не пошкодили. А потім дивимося, що вони говорять самі відразу після того, як вони чинили акт, який зазвичай характеризується "місце" або "місце". І я використовував, щоб почути:

• "Чому був приступ!"
  • "Як ви це робили?"
  • «Що сталося?
  • «Ви завжди руйнуєте все!»
  • "Як ви полюбите!"
Ці люди навчилися судити себе на підставі того, що вони робили неправильно або неправильно. Це сумний, що так багато людей, швидше за все, перетворюються на себе, ніж переваги помилок. Вони показують слабкості і стимулюють зростання.

Але навіть якщо це можливо, щоб “зняти урок” від помилок, для яких ми судимо самі, я хвилююсь про характер сили за таким уроком. Я віддаю перевагу, що змінення приводиться чітким прагненням до збагачення життя чи інших, а не такими руйнівними силами, як гоління або провини.

Переміщення самозбереження Основні передумови невіольного спілкування:Коли ми говоримо, що хтось неправильний або погано, ми насправді звітуємо, що він або вона не діє в гармонії з нашими потребами.

Якщо людина, яку ми судимо, ми кажемо, “Я не вчиняю в гармонії з власними потребами. й Я переконаний, що якщо ми навчимося міркувати, наскільки добре задовольняються наші потреби, оцінка буде набагато більшою перевагою.

У такому випадку, якщо наші дії не служать для збагачення життя, наше завдання полягає в тому, щоб оцінити ці дії крок за кроком таким чином:

1. принести про зміни в напрямку чого нам більше;
2. приступати від поваги і емпатії для себе, не від ненависті, провини або гоління.

Регрет. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Але так само, як ми навчимося розпізнати судові рішення в розмовах з іншими, ми можемо навчитися розпізнати самозгоду і негайно зосередитися на потребах за ним.

Наприклад, якщо ви відреагувались на деякі ваші дії – “Погляд, ви знову зіпсували!” – Ви можете швидко зупинитися і попросити себе: Яка незадоволена потреба виражається через це моральне судочинство?

Після того, як ми знаємо про необхідність, або навіть від декількох шарів потрібно, ми помітимо чудотворні зміни. На відміну від депресії, затемнення або провини, що ми, ймовірно, відчуваємо, коли ми критикуємо себе за «пробиваючи її все знову. й Ми можемо вижити будь-які інші почуття. Якщо це сумно, розчарування, страх, шкоду чи інше, це не важливо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Їх вплив на наш розум і тіло дуже відрізняється від дискорду, що пригнічення, сором'язливості або провини.

Regret in nonviolentзв'язок - це процес повністю з'єднання з невибагливими потребами і почуттями, які виникали, коли ми не були до швидкості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

(доб. 3)

Кованість. Процес жалю слідує прощенням. Звертаємо Вашу увагу на те, що ми взяли на себе дії, які викликали цю ситуацію, ми запитуємо: «Коли я це робив, що потрібно було зробити? й Я вірю, що люди завжди діють відповідно до своїх потреб і цінностей. І неважливо, чи дана дія призведе до задоволення або задоволення потреб. . й

Прослуховуючи себе емпатією, ми можемо почути основну потребу. При виникненні цього компасіонатаного з'єднання. Тоді ми можемо реалізувати, як наш вибір був спробою служити життям, навіть якщо процес алкоголю навчає нас, що це не призводить до задоволення наших потреб.

"Чи все весело!"

На додаток до процесу жалювання і завоювання себе я підкреслюю ще один важливий аспект самообходу: влада за всіма діями. . й Я вірю, що важливим аспектом самообходу є можливість зробити вибір на основі чистого бажання сприяти життю, а не страху, провини, сором'язливості, обов'язки або зобов'язання. Коли ми відчуваємо, що існує мета, щоб збагатити життя, Єдине, що приводить нас, є бажання просто зробити життя красивим для когось ще; навіть у важкому виконанні є елемент гри. Навпаки, навіть радісні заходи, які базуються на зобов'язанні, страхі, провини або голі, перестануть бути радісним і в кінцевому підсумку породоміцності.

Маршалл Розенберг, від Невідомого спілкування

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: екотехнології